Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

KANT

Et råt og raffineret kontorhus med designmæssige referencer til datidens industri på havnen i Aalborg og med stor fleksibilitet for de forskellige lejere - sådan kan kontorhuset KANT bedst beskrives.

Afsnit i artiklen

Den markante hjørnebygning huser en bank, EY og Det Nordjyske Mediehus, der er opført af A. Enggaard som bygherre. Arkitekten bag er C.F. Møller Architects. Kontorhusets øverste etage byder på fællesfaciliteter såsom kantine, mødelokaler og sky-lounge – alt sammen med spektakulær udsigt til fjorden. AV CENTER har leveret udstyr til både fællesfaciliteterne, EY og Det Nordjyske Mediehus.

Den flotte bygning huser en bank, EY og Det Nordjyske Mediehus.
1 af 6

Moderne videomøde-faciliteter

Dagens mødelokaler er ikke kun optimeret til fysiske møder. Behovet for online videomødelokaler er stadig stigende og derfor er størstedelen af mødelokalerne i kontorhuset også indrettet og bestykket, så de kan bruges til afholdelse af videomøder.

Her et udpluk af nogle af mødelokalerne samt udstyret deri.
1 af 6

Videomødeløsningerne tæller både løsninger fra Lenovo, Poly og Logitech. Produktmikset er valgt ud fra lokalets størrelse og brugsform. Der er helt små mødelokaler til 1-2 personer, der er bestykket med alt-i-én skærmløsning fra Poly indeholdende kamera, mikrofon, højttaler og lys, så det eneste, brugeren skal komme med, er sin egen pc og så afvikle videomødet derfra.

Et eksempel på et af de helt små mødelokaler også kendt som 'huddle rooms'. Se også de øvrige billeder, der viser hvordan den enkelte arbejdsplads er indrettet og optimeret til videomøder med bl.a. lys på skrivebordet, så modtageren tydeligt kan se ansigtet.
1 af 6

Der er naturligvis også store mødelokaler der er bestykket som Microsoft Teams Rooms, hvor videomøderne afvikles fra lokalets udstyr. For at sikre god mikrofonlyd, er der i udvalgte lokaler også installeret loftsmikrofoner fra Sennheiser og loftshøjttalere fra BOSE Professional.

Skærmløsningerne i mødelokalerne tæller både almindelige skærme Sony og touchskærme fra Clevertouch.

Fællesfaciliteter med nem og brugervenlig betjening

Øverste etage i kontorhuset er fællesfaciliteter med kantine, mødelokaler og sky-lounge. Vi har til fællesfaciliteterne leveret laserprojektorer fra Epson til mødelokaler og kantine samt højttalere fra BOSE Professional. Udstyret i fællesfaciliteterne styres og betjenes nemt via Crestron betjeningspaneler.

1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat