Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Kamstrup

Se hvordan AV-indretningen af et auditorie og ikke mindre end 45 mødelokaler hos Kamstrup tog form.

Afsnit i artiklen
Vi har gennem flere år benyttet AV CENTER og altid været glad for den rådgivning og vejledning vi har fået.
Jesper Lasthein Hansen Head of IT Project & Portfolio Management, Kamstrup

Kamstrup har siden iværksætteren Olaf Kamstrup grundlagde virksomheden i 1946 været førende leverandør af intelligente løsninger til energi- og vandmåling. Fra hovedsædet i Stilling ved Skanderborg udvikles og produceres innovative løsninger inden for både hardware (forbrugsmålere), software og services.

AV CENTER i Århus har gennem flere år været leverandør af professionelle AV-løsninger til Kamstrup og i forbindelse med virksomhedens sidste udvidelser, var vi valgt som leverandør af AV-løsningerne til nyt auditorie og 45 mødelokaler.

Auditorie

Den nye bygning, der blev taget i brug i efteråret 2019, indeholder ud over en række mødelokaler også et auditorie med plads til 200 personer. Billede-delen i auditoriet består af en lysstærk Sony FHZ-90 laserprojektor og stort tap tention motorlærred fra Projecta. Lyd-delen består af 2x2 BOSE MA12 søjlehøjttalere, 2 Subwoofere skjult over loftet og et trådløst Sennheiser mikrofonsystem.

Kamstrups auditorie set fra deltagerpladserne
1 af 6

Fra auditoriets talerstol kan AV-udstyret, gardiner og lys betjenes og styres via et Crestron 10” betjeningspanel. For fleksibilitet er der lavet 3 gulvbrønde med tilslutninger, så talerstolen kan placeres forskellige steder alt efter behov. I talerstolen findes der også Barco ClickShare dongles, så oplægsholderen nemt, hurtigt og trådløst kan dele indholdet fra sin PC til auditoriets projektor.

Trådløs tilslutning med Barco ClickShare samt nem betjening ved hjælp af Crestron betjeningsbanel, så det hele kan styres fra talerstolen
1 af 6

For at give oplægsholderen de bedste betingelser, er der monteret 2 preview skærme. Disse kan enten vise det samme billede som på lærredet eller eksempelvis oplægsholderens præsentationsnoter. Dette gør, at oplægsholderen altid ved, hvad der vises på lærredet, uden at vedkommende skal vende sig om med ryggen mod publikum.

Preview-skærme som kan benyttes så taleren ikke er bundet til sin computer ved talerstolen eller skal vende ryggen mod publikum
1 af 6

Mødelokaler

Uden for de mange mødelokaler er der installeret Evoko mødebookingskærme, som med enten grønt eller rødt lys viser om et lokale er ledigt eller optaget. Mødebookingskærmene er koblet op med Kamstrups kalendersystem, så når et mødelokale bookes i kalenderen, så opdateres det automatisk ude ved lokalet. Tillige kan man direkte på mødebookingskærmene booke et ad-hoc møde eller aflyse en booking.

1 af 6

Hvert mødelokale er bestykket med professionelle Sony skærme, der er programmeret til at tænde op, så snart skærmen får input – og ligeledes slukke ned, når der ikke er input på. Det betyder, at man ikke oplever skærme, der står tændt hele tiden.

Tillige er der i mødelokalernes borde monteret Neets Easyconnect bordbrønde, hvorfra man kan få strøm og finde tilslutningskabel.

Om samarbejdet med AV CENTER siger Jesper Lasthein Hansen Head of IT Project & Portfolio management:

"Vi har gennem flere år benyttet AV CENTER og altid været glad for den rådgivning og vejledning vi har fået. Løsningerne til auditoriet og mødelokalerne i forbindelse med vores sidste udvidelse, lever fuldt ud op til de krav, ønsker og behov vi havde forud for projektet."

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat