Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

K.B. Hallen

Lige siden at K.B. Hallen brændte i 2011 har det ligget på sinde at få genopbygget den legendariske koncert- og sportshal på samme adresse på ydre Frederiksberg.

Afsnit i artiklen

Den nye hal, indviet i december 2018, har bibeholdt den oprindelige bygnings karakteristiske buede taghvælving, men på alle punkter er den en ny og moderne event facilitet. AV CENTER i København har bidraget til at gøre K.B. Hallen topmoderne med AV-udstyr og informationsskærme.

Mødelokale i K.B. Hallen
1 af 6

Infoskærmsløsning med Crestron NVX-teknologi

Samarbejdet med AV CENTER har været utrolig godt, jeg har snakket med de rigtige mennesker undervejs, og der har været stor fleksibilitet omkring deres installationstid, da selve byggeriet blev forsinket.
Morten Topp Teknisk chef, K.B. Hallen

K.B. Hallen har fået installeret 54 infoskærme, som sidder fordelt ud over hele bygningen på strategisk udvalgte steder. Skærmene er i forskellig størrelse, fra 32”, men hovedparten er leveret i 55”. Der er blevet valgt Digital Signage skærme fra Philips med en 4K opløsning. Skærmene har alle en helt fleksibel tilgang, så der kan vælges et unikt og helt individuelt indhold til hver skærm eller indholdet kan distribueres ud til en selvvalgt gruppe af skærme. For at få denne store fleksibilitet har den tekniske løsning været Crestron NVX (AV over IP), som er en streaming løsning baseret på distribution af medieindhold over netværk.

Infoskærme ved garderoben i K.B. Hallen
1 af 6

Thomas Koreska fra AV CENTER har været programmør på NVX distributionen: ”K.B. Hallen ville gerne have en fleksibel løsning, hvor medieindhold kunne vises individuelt på alle skærme. Crestron NVX er netop sådan en løsning, man kan kalde det en uendelig skalerbar og variabel digital matrix, hvor man streamer materialet rundt til de steder, man ønsker. NVX er en boks, som både kan være modtager eller ender, så der kan laves en løsning fuldstændig med de ind og udgange, som der er behov for. Systemet er let at betjene, så hvis K.B. Hallen vil noget ud over de presets, der er programmeret, så kan de sagtens udføre det selv.”

Betjening via 22” touchskærm

Styring af den omfattende installation foregår fra det centrale operatørrum, hvor der er en 22” touchskærm til betjening af hele systemet. Den er kombineret med en videovæg bestående af fire 65” skærme, som kan vise medieindhold, vise de kameraer, som overvåger K.B. Hallen eller vise det Crestron software, der er centralnerven for hele systemet. Systemet har web adgang, så der også kan lægges nyt indhold eller ændringer i styringen fjernbetjent fra en anden location.

Operatørrum i K.B. Hallen
1 af 6

I samarbejde med K.B. Hallen er der programmeret en række presets, som betjener de almindeligste scenarier i hallen. Her er presets til bl.a. sport, til koncert og til almindelig daglig brug. Typisk bliver skærmene brugt som wayfinder, når publikum ankommer. Og undervejs i arrangementet viser skærmene priser og reklamer fra f.eks. baren, ligesom de kan vise kamera feed fra hallen, så publikum kan holde sig orienteret, mens de står i baren.

Bar i K.B. Hallen med infoskærme
1 af 6

Fiberforbindelse mellem teknikrum og teknikracks

For at få en stabil og robust netværksdistribution er der lagt fiber forbindelse ud mellem det centrale teknikrum og seks teknikracks, som sidder på vigtige placeringer i K.B. Hallen. Fra disse teknikracks og ud til NVX boksene, som sidder ved hver skærm, er der brugt almindelig netværkskabler. Til at føde indhold ud til alle punkter er der installeret 30 SmartSign medieplayers.

Morten Topp, teknisk chef i K.B. Hallen, fortæller:

”NVX er et forholdsvis nyt produkt, så inden jeg tog den endelige beslutning om at gå den vej, så deltog jeg på et Crestron NVX kursus. For at få syn for sagen på, hvad det kan og hvilke muligheder jeg havde mht. vores krav. Samarbejdet med AV CENTER har været utrolig godt, jeg har snakket med de rigtige mennesker undervejs, og der har været stor fleksibilitet omkring deres installationstid, da selve byggeriet blev forsinket. Vi er rigtig glade for systemet.”

K.B. Hallens facade
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat