Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Jørgensens Hotel

I forbindelse med renovering af Jørgensens Hotel i Horsens har AV CENTER opgraderet AV-løsningen.

Vi har leveret en AV-løsning, der tager højde for hotellets historie og bygningens æstetik. Opgraderingen indbefattede også helt ny betjeningsløsning fra Neets – en betjeningsløsning der sikrer nem og brugervenlig betjening.

Jørgensens Hotels historie går helt tilbage til 1843 og sammen med restauranten Eydes, der ligger i kælderen er bygningen fyldt med personlighed, stemning og historie. Hotellet har 59 værelser, restaurant, lounge, bar og 3 banketlokaler, der bruges til konferencer, møder og selskaber.

Æstetisk projektor/lift-løsning i banketlokalerne

I de 3 banket lokaler er der installeret Panasonic projektorer og motoriserede Tab-Tension lærreder. Projektorerne er installeret i lift og skjult i loftet. Ligeledes er motorlærredets kassette indbygget i loftet. Ved et tryk på 7” Neets touch-betjeningspanelet kører liften og lærredet ned og projektoren tændes.

Jorgensenshotel W695

Da AV-udstyret er skjult, når det ikke er i brug gør, fremstår banketlokalerne enkle og æstetiske når de f.eks. bruges til selskaber. I tråd med dette, er der valgt en højttalerløsning med BOSE indbygningshøjttalere, for at undgå synlige højttalere på væggene.

Tilslutning til banketlokalernes projektorer foregår trådløst via en Barco ClickShare løsning.

Zoneopdelt højttalerløsning

Hele hotellet er dækket af højttalere opdelt i forskellige zoner. Al musikken kan betjenes og styres fra receptionen via 7” Neets touch-betjeningspanel. Ligeledes er der i restaurantens bar 7” Neets touch-betjeningspanel til styring af musikken i restauranten og udendørsarealerne.

Brugervenlig, nem og enkel betjening

Forud for renoveringen og opgraderingen var der et ønske fra hotellets side om brugervenlig, nem og enkel betjening af udstyret. Udstyret betjenes af mange forskellige typer af brugere i løbet af en dag, og alle skal have en god oplevelse. Derfor var det naturligt at anvende betjeningsløsningerne fra Neets, der netop sikre dette. Ydermere passer touch-betjeningspanelernes diskrete design ind i hotellets indretning og stemning.

Kontakt os

Har du også brug for en opgradering af din virksomheds AV-løsning, så kontakt os på telefon eller via nedenstående formular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat