Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Jetsmark Skolecenter

Det nyopførte skolecenter i Jammerbugt Kommune er en multifunktionel skole, der byder på de meste moderne faciliteter til undervisning i dagtimerne og kultur- og foreningsliv i eftermiddags- og aftentimerne

Afsnit i artiklen

AV CENTER har været med i processen omkring det nye skolecenter fra de første tanker og tegninger blev udført, det har betydet, at AV-løsningerne er tænkt ind i byggeriet fra starten.

Undervisnings- og faglokaler

Alle undervisnings- og faglokaler er udstyret med 86” touchskærme fra I3. Touchskærmene i indskolingen er monteret på højdejusterbart beslag, så de nemt, enkelt og med fingeren kan justeres til rette arbejdshøjde. Dette er en stor fordel at touchskærmen kan køres helt ned, når børnene bruger den og op igen, når læreren skal tegne og fortælle. En del af touchskærmene er monteret på mobil stander, så de kan flyttes rundt efter behov – også disse har naturligvis mulighed for nemt og enkelt at justere arbejdshøjden.

Et blik ind i et af klasseværelserne på Jetsmark Skolecenter.
1 af 6

Skoletorvet

Hjertet i skolecenteret er skoletorvet. Om morgenen bruges det til morgensamling i løbet af skoledagen foregår der forskellige sociale aktiviteter og gruppearbejde på torvet. Når skolebørnene har fri åbnes skoletorvet op for lokalbefolkningen og foreningslivet der bruger torvet til foredrag, teater og møder.

Vi har på skoletorvet installeret en 163” stor LED-storskærm. Skærmens størrelse og lysstyrke gør, at alle i lokalet kan se, hvad der bliver vist uanset om det er sangtekster til morgensamling eller dagsordenen ved en generalforsamling om aftenen. Der er ligeledes installeret lydanlæg og Sennheiser trådløst mikrofonsystem. Da scenen på fællestorvet også bruges til foredrag og teater er der også installeret frontlys, så personerne på scenen kan belyses.

1 af 6

Samarbejdet med AV CENTER

Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER siger Afdelingsleder Mads Villadsen ”Lige fra planlægningsfasen har det været et rigtigt godt samarbejde vi har haft med AV CENTER. Vi føler os godt hjulpet og vejledt, så vi har kunnet tage de rigtige beslutninger. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og den leverede løsning”.

AV CENTER ønsker Jammerbugt kommune stort tillykke med jeres nye flotte skole og takker for godt samarbejde igennem hele processen.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat