Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Idrættens hus

I Idrættens Hus ønskede man en AV-løsning, som både visuelt og funktionelt var topmoderne. Den skulle nemlig passe ind i det flotte auditorie.

Afsnit i artiklen

130” LED storskærm

Noget af det første der møder dit blik i det i forvejen flotte auditorie, er den 130” store Samsung LED-skærm. Med sin imponerende størrelse sikrer den at du fra alle pladser i lokalet tydeligt kan følge med.

Den 130" Samsung LED storskærm.
1 af 6

LED storskærmen er opbygget af moduler med en pixel pitch helt ned på 1,5 mm. Pixel pitch er afstanden mellem hver enkel pixel, og har afgørende betydning for, at du også, selv om du er tæt på skærmen, vil have et optimalt billede. 1,5 mm er en meget høj pixeltæthed, og er det helt rigtige valg til netop dette lokale, hvor der både er siddepladser tæt på og lidt længere fra skærmen.

Ved siden af LED storskærmen er der monteret Bose MA12 søjle-højttalere, som sikrer en god og bred lyddækning af lokalet med høj taleforståelse.

Nyttige skærme

Bagerst i lokalet er der placeret en medkigs-skærm, hvor taleren selv kan orientere sig i det indhold der præsenteres på den store LED skærm. På den måde er man fri for at skulle vende ryggen mod sit publikum, for at orientere sig i sin præsentation.

1 af 6

Udover LED storskærmen er der også placeret to stk. infoskærme på hver side. Disse skærme bruges til bl.a. velkomst, dagsorden eller lignende nyttig information.

Også til videokonference

Auditoriet er indrettet så det også kan anvendes til videokonference. Blandt andet med mikrofoner fra Shure, og ydermere en Catchbox, som kan kastes/gives til folk på stolerækkerne, så lyden kan opsamles fra alle og modtages i den anden ende.

Mikrofoner fra Shure samt Catchbox.
1 af 6

Der er ligeledes installeret to PTZ-kameraer – det ene i retning mod taleren og det andet i retning mod publikum. PTZ er en forkortelse for Pan-Tilt-Zoom og beskriver dermed kameraets egenskaber – altså at det netop kan panorere (horisontalt), vippe (vertikalt) og zoome og således bringe det relevante i fokus.

Få mest muligt ud af auditoriet

For Idrættens Hus var det, udover at få en moderne løsning, også vigtigt at auditoriet var alsidigt og ikke mindst nemt at gå til.

Vi er rigtig godt tilfredse med slutresultatet – og endnu vigtigere: det er vores kunder også.
Brian Vesterager Driftsassistent, Idrættens Hus

Brian Vesterager, driftsassistent i Idrættens Hus fortæller: ”Målet var at få et auditorie, som problemfrit kunne anvendes til stort set alle typer af større foredrag/konferencer – derunder også nemt at kunne inddrage eksterne deltagere via videokonference. I Idrættens Hus er det vigtigt for os kunne understøtte alle behov ifm. afholdelse af møder, og med opdateringen af vores auditorie, er dette i endnu højere grad blevet muliggjort. AV CENTER har været gode til at rådgive os i vores valg af løsning, og vi er rigtig godt tilfredse med slutresultatet – og endnu vigtigere: det er vores kunder også.”

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat