Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

IDA Conference

IDA Conferences nye LED-skærm er imponerende og skaber wow-effekt med sin 6,4 meters bredde.

Med sin placering på havnefronten ved Kalvebod Brygge midt i København er IDA Conference et moderne møde- og konferencehus. Møde- og konferencelokalerne ligger med udsigt til vandet og er naturligvis bestykket med det nyeste AV-udstyr.

Vi kender AV CENTER og har samarbejdet med dem gennem mange år. Vi føler os altid godt rådgivet og deres teknikere udfører altid et godt professionelt stykke arbejde.
Lars Rossum Ejendomschef, IDA Conference

Vi har gennem mange år været leverandør af AV-udstyr og løsninger til IDA Conference. Senest har vi opgraderet løsningen i Vandrehallen med en imponerende Samsung The Wall LED-skærm og Sonance højttalere. Den lyse vandrehal ligger sammen med IDA Conferences største sal – konferencesalen og bruges som velkomst-, forplejnings- og netværksområde.

Samsung The Wall LED-skærmen erstatter en traditionel 2 x 6 skærms videovæg, da IDA Conference gerne ville have en anden, bedre og større billede-løsning i vandrehallen.

Samsung LED-storskærmen med Sonance højttalere.
1 af 6

Samsung the Wall LED-skærmen, der måler 6,4 meter i bredden og 1,8 i højden, bruges til at lave reklame for og skabe opmærksomhed om arrangementer i bygningen. Det brede billedformat, der svarer til to 146” skærme sat ved siden af hinanden giver mulighed for at lave kreativt indhold, der så vises knivskarpt på LED-skærmen.

LED-storskærmen er placeret i forbindelse med IDA Conferences største sal, hvor den er placeret i et område der anvendes som velkomst-, forplejnings- og netværksområde.
1 af 6

Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER siger ejendomschef Lars Rossum:

”Man kan næsten ikke sige andet en wow, når man ser LED-skærmen. Billedet står knivskarpt og det brede billedformat giver os nogle kreative muligheder i forhold til content. Vi kender AV CENTER og har samarbejdet med dem gennem mange år. Vi føler os altid godt rådgivet og deres teknikere udfører altid et godt professionelt stykke arbejde”.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat