Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Hotel Odeon

Med sine 234 værelser er Hotel Odeon Odenses nyeste og største hotel.

Afsnit i artiklen

Hotellet er centralt placeret i Odenses nye bydel – Odeons Kvarter, tæt på banegården, midtbyen og Odeon – byens musik-, teater og konferencehus.

Facaden på Hotel Odeon
1 af 6

Hotel Odeon forener internationale standarder med det bedste fra Fyn i en varm og rolig atmosfære. AV CENTER har til Hotel Odeon været totalleverandør af professionelle AV-løsninger til hele hotellet.

Værelser med Samsung Hotel TV

Alle værelser og suiter på Hotel Odeon er indrettet i nordisk look med lækre materialer og gennemført kvalitet. Vi har på alle værelser og i suiterne installeret Samsung hotel TV. Hele installationen er IP baseret med digital signal distribution.

1 af 6

Skærmløsning, trådløs deling og brugervenlig betjening til konferencelokaler

Hotel Odeon tilbyder 4 eksklusive mødelokaler. I de to største af mødelokalerne har vi installeret 75" Samsung skærme, og i de to mindre mødelokaler er der installeret 65" Samsung skærme. I alle 4 mødelokaler er der installeret JBL loftindbygningshøjttalere, Barco ClickShare for trådløs deling og Neets betjeningspaneler for nem og brugervenlig betjening af AV-udstyret.

Et af de eksklusive mødelokaler på Hotel Odeon
1 af 6

Diskrete højttalerløsninger fra JBL

I både indgangspartiet, receptionen, loungen, restauranten og baren er der installeret diskrete loftshøjttalere fra JBL. Hele højttalerinstallationen er zoneopdelt, og via et betjeningspanel kan hotellets ansatte vælge, hvad der skal afspilles i de forskellige zoner.

1 af 6

Om de leverede løsninger og samarbejdet med AV CENTER siger Hotelchef Tinna Larsen "AV CENTER har været med tidligt i processen og er kommet med konstruktiv rådgivning og sparring i forbindelse med indkøb af AVudstyret til Hotel Odeon. Vi har følt os i trygge hænder hele vejen og er glade for de leverede løsninger".

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat