Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

HK virtuelle kongresser 2021

Nogle gange kræver omstændighederne at vi tilpasser os en ny virkelighed. Præcis dette havde HK brug for da de skulle afholde deres kongresser, men ikke kunne samles fysisk. Vi hjalp dem i mål med det virtuelle alternativ, som du kan læse mere om nedenfor.

Afsnit i artiklen

I den forgangne periode har HK Stat og HK Handel afholdt kongresser. Grundet situationen blev kongresserne afholdt som virtuelle kongresser med AV CENTERs udlejningsafdeling som leverandør og ansvarlige for streamingløsning, teknik og mandskab til afvikling.

LED skærmvægge og talerstol til HK virtuel kongres
1 af 6

HK Stat

HK Stats 9. ordinære kongres blev i starten af juni afholdt som virtuel kongres for 256 delegerede, observatører og gæster. Den virtuelle kongres foregik som en traditionel fysisk afviklet kongres med bl.a. vedtagelse af målprogram, godkendelse af regnskaber og valg af formand og næstformand. Forskellen var bare, at de eneste, der var til stede på Hotel Nyborg Strand i vores streamingstudie, var bestyrelse, formandskab og administrativt personale, der sikrede, at kongressen foregik efter vedtægterne.

Talerstol og pladser til delegerede ved HK virtuel kongres
1 af 6

HK Handel

Ugen efter HK Stats virtuelle kongres var turen kommet til HK Handel, der afholdt sin 8. kongres. Kongressen blev afholdt som 2-dags hybrid kongres, hvor taler og indlæg blev afholdt fra HK’ hovedkontor i København og så streamet ud til de delegerede, der enten fulgte med hjemmefra eller fra en række konferencehoteller, hvor vi havde sat udstyr op, så de kunne deltage og bede om ordet som ved en normal afviklet kongres.

Virtuel kongres i gang hos HK Handel
1 af 6
Med teknikerne fra AV CENTER bagved knapperne ved vi, at vi er i trygge hænder. Vi oplever stor fleksibilitet, omstillingsparathed og vilje til at løse eventuelle udfordringer, der måtte opstå undervejs.
Michael Matz HK Danmark

Om samarbejdet og den leverede løsning siger Michael Matz fra HK Danmark:
”Med teknikerne fra AV CENTER bagved knapperne ved vi, at vi er i trygge hænder. Vi oplever stor fleksibilitet, omstillingsparathed og vilje til at løse eventuelle udfordringer, der måtte opstå undervejs. Vores kongresser i år har været anderledes i deres set-up, men hele vejen igennem processen er vi blevet guidet og vejledt, så vi har fået en løsning, der levede op til vores krav og ønsker. Tak til Bo og resten af hans team for godt humør, stort engagement og professionalisme ved vores kongresser.”

Vores kreative afdeling kan også komme med forslag til, hvordan netop dit arrangement kan skille sig særligt ud i mængden.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat