Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

HK Kommunal Kongres 2020

Sidst i januar afholdt HK kommunal ordinær kongres på Hotel Nyborg Strand. De 400 delegerede skulle blandt andet vedtage nyt målprogram og vælge ny formand.

AV CENTERs udlejningsafdeling var valgt som samarbejdspartner og leverandør af AV-løsningen, teknik og mandskab til afvikling.

63 m2 LED skærmvæg

Hele væggen bagved scenen var én stor LED skærmvæg, der målte hele 18 x 3,5 meter (6048x1176 pixel). Indholdet på LED skærmen var en blanding af grafik, præsentationer, dagsordener og livebilleder fra 3 remote kameraer, der var opsat i salen.

Meyer Sound og trådløse Sennheiser mikrofoner

Lydløsningen til kongressen bestod af et main PA med Meyer Sound Lina højttalere og delay delen bestod af Meyer Sound Ultra-X40 højttalere. Under kongressen blev der benyttet 12 trådløse Sennheiser D6000 kanaler. Alt lyd blev afviklet fra en Yamaha CL5 pult.

Streaming

Hele kongressen blev live streamet til HK’s Youtube kanal og der vil efterfølgende være mulighed for at gense indholdet.

Udstillingsområde med billede og lyd fra kongressalen

I foyeren udenfor kongressalen var der etableret et udstillingsområde for HK Kommunals samarbejdspartnere. udstillingsområdet var der opstillet skærme i forskellige størrelser. Skærmene viste livebilleder fra kongressalen.

Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER siger Michael Matz fra HK Danmark:
”Vi har gennem mange år brugt AV CENTER som leverandør og samarbejdspartner til vores kongresser i HK. AV CENTER er en vigtig medspiller, når vi laver konferencer, og vi er helt trygge, når AV CENTERs teknikere står for opsætning og afvikling.”

Kontakt os

Har du brug for hjælp til en kommende kongres eller et andet arrangement, så ring til os eller kontakt os via nedenstående kontaktformular:

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat