Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

HF & VUC Fyn

Midt mellem banegårdscenteret og havnen i Odense ligger det nybyggede HF & VUC Fyn. I et indbydende, lyst og åbent miljø undervises de studerende ved hjælp af moderne AV udstyr.

Afsnit i artiklen
Vi har gennem hele forløbet været i trygge hænder hos AV CENTER.
Jørgen Carstensen Konsulent og lærer, HF & VUC Fyn

I alle undervisningslokaler er der installeret interaktiv SONY projektor på 4 meter bredt whiteboardtavle. De fleste af løsningerne er ydermere installeret som hæve/sænke tavle, så tavle og den interaktive projektor kan justeres op/ned for optimal arbejdshøjde.

Et af undervisningslokalerne på HF & VUC Fyn.
1 af 6

Multisal med mange formål

I den store multisal, der både bruges til sport, foredrag, eksamener, dans og musik er der installeret 5 meter bredt motorlærred og i Audipack lift, en lysstærk SONY projektor med 7.000 Ansilumen. Højttalerinstallationener med BOSE LT højttalere.

1 af 6

Da multisalen bruges til mange forskellige arrangementer er der installeret 3 rigge på motoriserede kraner, så der nemt og hurtigt kan opsættes lamper mv. Alle lamper styres fra trådløs lysmixer og al andet styres via Crestron betjeningspanel.

Om det leverede udstyr og samarbejdet med AV CENTER siger konsulent og lærer Jørgen Carstensen:

"Det har været et stort projekt med mange lokaler og løsninger. Vi har dog gennem hele forløbet været i trygge hænder hos AV CENTER. De leverede løsninger lever op til vores forventninger og vi er meget tilfredse med både vores nye hus og de leverede AV løsninger."

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat