Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Herning Bibliotekerne

Bibliotekets opgave er blandt andet at formidle viden på forskellige måder, og til at understøtte dette, var en AV-løsning som kunne give brugerne info om kommende arrangementer og bibliotekets tiltag i øvrigt, præcis hvad Herning Bibliotekerne havde brug for.

Afsnit i artiklen

Herning Bibliotekerne tæller ud over hovedbiblioteket midt i Herning også lokalbiblioteker i de mindre byer rundt omkring Herning.

Hovedbiblioteket er meget mere end et traditionelt bibliotek, det er et levende hus, derud over ind- og udlån af bøger også tæller både det kreative og innovative MakerSpace, Coding Pirates, hvor børn og unge kan udvikle spil og kode samt IT-, sprog- og lektiecafé.

LED-storskærmen byder velkommen med nyttig information.
1 af 6

Vi har til indgangsområdet monteret en Full HD LED storskærm, der byder husets gæster velkommen med praktisk info samt information om kommende arrangementer. Ved bibliotekets anden indgang er der monteret en dobbeltsidet infoskærms-løsning, så både besøgende på biblioteket og forbipasserende eksponeres for informationerne.

Infoskærme på Herning Bibliotekerne
1 af 6

Ydermere har vi til hovedbibliotekets IT-undervisningslokale og mødelokale leveret interaktive Clevertouch touchskærme. Undervisnings- og mødelokalet kan lånes af foreninger, aftenskoler og borgere i Herning Kommune.

Touchskærmen klar til at kunne formidle viden til brugerne af bibliotekets mange forskelligartede tilbud.
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat