Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Haaning Collection

Med den allerstørste respekt for de flotte omgivelser i Haaning Collection har vi hjulpet med en professionel AV-løsning, der dækker over lyd og billede i forskellige dele af bygningen.

Afsnit i artiklen

Haaning Collection er foruden en kloning mellem et stort og unikt bilmuseum, et udflugtsmål og et oplevelsesunivers også et imponerende sted at holde sine møder og konferencer.

Haaning historien

Bag Haaning Collection står familien Haaning, der med faren Erik som passioneret drivkraft gennem mange år, har samlet på biler, motorcykler, knallerter og modelbiler. Samlingen af modelbiler er helt unik og tæller mere end 11.000 biler, der står på 1,2 km glashylder, der er indbygget i en 270 m2 glasvæg.

Der savnes ikke udstillede biler hos Haaning - hverken 1:1 eller mindre modeller.
1 af 6

Efter at have vist samlingen frem på Vestsjællands Bilmuseum i Sæby, blev sønnerne Nicholas og Michael i 2004 en mere aktiv del af Haaning Collection og ambitionen om etablering af et sted i nærheden af hovedstaden blev skabt.

I sommeren 2021 kunne Haaning familien åbne dørene til et 4500 m2. stort oplevelsesunivers i Bagsværd nord for København. Bygningen der tidligere husede en Velux fabrik, havde gennemgået en omfattende renovering og modernisering med fokus på lys, akustik og æstetik.

Du modtages øjeblikkeligt af flotte omgivelser og udstillinger som gæst hos Haaning Collection.
1 af 6

Lyd og biograf

Vi har til Haaning Collection leveret en række forskellige AV-løsninger. Rundt i biludstillingen og caféområdet har vi installeret JBL højttalere, der diskret er monteret på væggene. 

Projektor installeret i loftet over de mange flotte biler.
1 af 6

Fra biludstillingen er der adgang til en lille biograf, hvor der løbende vises forskellige film, der på den ene eller anden måde handler om biler. Vi har til biografen installeret en 98” skærm med tilhørende professionelt Dolby Surround Sound højttaleranlæg.

Kom indenfor i biografen hos Haaning.
1 af 6

Hold konference i et bilmuseum

Herudover er der investeret i konferencefaciliteter, der er med til at give en helt unik kundeoplevelse, når man vælger at anvende det behagelige bilmuseum som sit konferencested.

Midt i udstillingshallen er det muligt at afholde en konference med mange deltagere. Men det er Haaning Collections unikke mødelokale ”Stuen”, som tiltrækker sig mest opmærksomhed. Stuen adskilles fra bilsamlingen ad den føromtalte glasvæg med de mange modelbiler. En anden spektakulær ting ved Stuen ses over det lange konferencebord – fra loftet hænger 2 gamle flotte Ducati motorcykler.

Se billeder fra det spektakulære konferencelokale.
1 af 6

For at der også er fokus på de præsentationer, der vises på møder afholdt i lokalet, har vi installeret en lysstærk Sony laserprojektor.  

Haaning Collection er virkelig et besøg værd, uanset om man er interesseret i biler eller ej, bliver man betaget af den flotte indretning og formidling af historien.

Hvis du vil vide mere om Haaning Collection og mulighederne for at besøge og benytte deres faciliteter så kan du finde yderligere information på haaningcollection.dk eller kontakte dem på 69 141 911 eller [email protected]

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat