Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

H.J. Hansen Vin Odense

Helt tilbage i 1829 åbnede H.J. Hansen i de samme lokaler som H.J. Hansen Vin i dag har butik i. De over 190 års historie kan tydeligt mærkes, når man går rundt i butikken. En specialforretning for vin og spiritus skal selvfølgelig have en kælder, hvor der kan afholdes smagninger og andre arrangementer.

Afsnit i artiklen

Vi har til kælderen under H.J. Hansen Vin leveret en AV-løsning, der giver mulighed for at invitere vinbonden i Frankrig med til smagningen, uden at han er fysisk til stede i Odense. I dagligdagen bruges kælderen også som mødelokale for de ansatte i H.J. Hansen Vin og Vinspecialisten, som også har til huse i bygningen.

Skærmen kan eksempelvis anvendes til at få deltagere fra andre lokationer med i et videomøde.
1 af 6

Kameraer og skærme så alle kan følge med

Kælderen består af to lokaler, der kan sammenlægges til ét stort lokale ved større arrangementer. For at alle kan se og høre hinanden, er der installeret skærme og højttalere i begge lokaler.

I det største lokale er der installeret to AVer PTZ-kameraer. Det ene kamera filmer ud i lokalet, mens det andet kamera filmer op mod taleren.

1 af 6

AV-udstyret i begge lokaler kan betjenes via to Crestron touch-paneler. Ud over AV-udstyret kan man via panelet også styre belysningen i lokalerne. Der er lavet forskellige presets til lyset, som er tilpasset den specifikke brugssituation. Eksempelvis hyggebelysning som er tilpasset smagninger, og optimeret belysning når lokalet bruges til videomøder og foredrag.

Online Teams møder – nemt og bekvemt

Kælderen er lavet som et Teams-room, der kan bookes i H.J. Hansens kalendersystem. Når man skal afholde Teams-mødet, skal man blot trykke på én knap på Crestron touch-panelet, så er man i gang.

Teams-møderne afholdes nemt ved at benytte den diskrete touchskærm på væggen.
1 af 6

Hvis du er blevet nysgerrig på traditionsrige H.J. Hansen Vin, så tag et kig på deres hjemmeside på hjhansen-vin.dk, hvor du naturligvis kan købe vin men også tilmelde dig deres arrangementer, og ved lejlighed selv stifte bekendtskab med deres flotte lokaler.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat