Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

H.C. Andersen Festivals 2021

Uge 34 er i Odense lig med H.C. Andersen Festivals. Hele ugen danner byens gader, pladser og parker ramme for mere end 500 kulturelle arrangementer for både børn og voksne.

Afsnit i artiklen

Siden Festivalens start i 2013 har AV CENTER været med som samarbejdspartner og leverandør af scener, teknik, lyd, lys og mandskab til opsætning, afvikling og nedtagning. Til årets festival havde vi ansvaret for udstyr til mere end 25 steder/scener blandt andet til livekoncerterne på Flakhaven og til det store show ”Mit livs eventyr” i Munke Mose.

1 af 6

”Mit livs eventyr” i Munke Mose

Årets store show var et visuelt totalteater tilsat musikken fra Pink Floyds lydunivers. Gennem animation, moderne dans, ballet, skyggeteater og lysdesign var showet en nyfortolkning af H.C. Andersens liv. Bag showet stod den lokale duo ”Mænd uden slips” og bagmændene Kim Dahl og Michael Lund siger ”Vi havde et klart ønske om at give festivalens besøgende et show, de ikke havde set før, og som de sent ville glemme. Et af de største succeskriterier for os var, at folk gik fra showet med følelsen af at have fået fortalt en god historie, som de kunne snakke videre om”.

1 af 6

Op til festivalen foregik et stort forberedelsesarbejde med planlægning, design og programmering af showets forskellige elementer og vores egen lysdesigner stod sammen med ”Mænd uden slips” bag det flotte lysdesign. I Munke Mose var vi ansvarlige for hele produktionen. Herunder 170 m2 scene, 90 m2 LED-storskærme, et stort Meyer Sound PA-anlæg og et intelligent lys-setup med mere end 150 lamper, hvoraf 32 af dem var kraftige skyspots. Slutteligt var vores teknikere ansvarlige for afviklingen af showet de 7 aftener showet blev vist.

1 af 6

Tekniker og lysdesigner på showet Thomas Petersen siger ”det var en spændende udfordring at arbejde på ”Mit livs eventyr”. Kim og Michael havde mange ideer og forslag til, hvordan vi visuelt på den store LED-skærm og med lys kunne fortælle og understøtte fortællingen om Andersens liv og samtidigt inddrage publikum. Det har været sjovt og spændende at få deres tanker og ideer med ud i det endelige showdesign.”

1 af 6

Livekoncerter på Flakhaven

På Flakhaven foran rådhuset centralt i Odense var vores 90 m2 mobilscene sat op, så Festivalen i samarbejde med Spoken Word Festival og Studenterhus Odense kunne præsentere en række gratis koncerter med spændende danske artister så som Kristian Leth, Calby, Aksglæde og Drew Sycamore.

1 af 6

På trods af nogle regnfulde aftener, var Flakhaven fyldt med glade ansigter, der med længsel havde set frem til at kunne nyde livemusik i byens centrum.

1 af 6
AV CENTERs medarbejdere viser altid overskud til at finde de bedste løsninger til de produktioner vi laver.
Pernille Mathiasen Produktionsleder, H.C. Andersen Festivals

Om samarbejdet med AV CENTER siger Festivalens Produktionsleder Pernille Mathiasen ”Det har været en super fed oplevelse igen i år at have AV CENTER med som leverandør på H.C. Andersen Festivals. Deres medarbejdere viser altid overskud til at finde de bedste løsninger til de produktioner vi laver. Blandt andet har AV CENTER sammen med ”Mænd uden slips” været kreative med video- og lysdesign på festivalens store show 'Mit Livs Eventyr', og her må man sige de har skabt noget eventyrligt.”

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat