Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Giersings Realskole

Giersings Realskole, der er beliggende i centrum af Odense er helt tilbage fra 1866 og fungerer i dag som en visionær og moderne privatskole.

Afsnit i artiklen

Gennem de sidste år er skolen vokset ud af sine oprindelige bygninger og man har derfor købt nabobygningen, der tidligere husede en afdeling af Tietgen Business.

Teknologi til at fremme undervisningen

Giersings Realskole’ målsætning er at give eleverne undervisning på højest muligt faglige niveau. Til at understøtte denne målsætning har skolen valgt at udskifte alle sine interaktive tavler til nye 86” interaktive touchskærme fra Clevertouch.

Undervisningen i fuld gang ved den nye 86" Clevertouch touchskærm
1 af 6

Udvalgt efter grundig evaluering

For at finde den helt rigtige interaktive touchskærm til skolen er man fra Giersings Realskole gået grundigt til værks. Efter flere besøg i AV CENTER Odense’ showroom og grundig test af skærmen i skolens eget miljø faldt valget på Clevertouch.

Motoriseret hæve-/sænkebeslag

I indskolingen, hvor de mindste elever har deres daglige gang er de interaktive touchskærme installeret på motoriseret hæve-/sænkebeslag. Ved hjælp af to knapper kan man nemt indstille skærmen i den rette arbejdshøjde for både børn og lærer.

Justering af skærmens højde er vigtigt, så den kan benyttes af alle uanset højde.
1 af 6

Kurser i brugen af de interaktive touchskærme

For at sikre, at hele lærerkollegiet er klædt godt på til at bruge, arbejde og undervise på de interaktive Clevertouch touchskærme har AV CENTERs undervisningsafdeling AV KURSUS tilrettelagt og afholdt et kursusforløb for alle lærerne.

Prisvindende interaktive touchskærme

Alle de installerede interaktive touchskærme er Clevertouch Plus, der af AV Magazine netop er blevet kåret som ” Interactive Display Product of the Year”. Clevertouch Plus udmærker sig ved blandt andet at have 20 punkts multi-touch, ultra HD 4K opløsning og indbygget pc med Android styresystem.

AV CENTER har i mange år været leverandør til Giersings Realskole og vi takker endnu engang for tilliden og siger tak for et godt samarbejde, som vi håber fortsætter i mange år frem.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat