Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Erhvervsakademi Aarhus

I sensommeren kunne Erhvervsakademi Aarhus slå dørene op til et 6.000 m2 stort messingbeklædt atriumhus i Viby, der fremover har plads til 600 studerende og medarbejdere. Bygningen huser hovedsædet for ledelsesakademiet, efteruddannelser, kursusaktiviteter og uddannelser inden for digital kommunikation og multimediedesign. AV CENTER har til Erhvervsakademiet leveret en AV løsning indeholdende blandt andet projektor / lærred løsning i kantinen, projektorer i undervisningslokaler, info og mødebookingskærme samt fladskærme i grupperum.

I foyeren og i kantineområdet er der monteret infoskærme, der giver studerende og medarbejdere information om nyheder, kommende arrangementer mv. Infoskærmene styres centralt fra administrationen og opdateres via et webbaseret kontrolpanel.

Rundt i bygningen er der mindre grupperum, hvor de studerende kan arbejde. I alle rum er der monteret fladskærm, hvortil de studerende kan tilslutte deres pc’er og efterfølgende dele indholdet.

Foran hvert undervisningslokale er der i væggen indbygget tablets, der fungerer som mødebookingskærme. På skærmen kan man se, hvad der foregår i lokalet samt oversigt over lokalets kommende bookinger.

Vedligeholdelsesfrie projektorer

I alle undervisningslokaler er der installeret Panasonic LED projektorer. LED projektorerne er valgt, da de er uden traditionel lampe og filter. Det betyder, at de er vedligeholdelsesfrie og har mange brugstimer med konstant lysstyrke.

Projektorløsning til kantinen

Erhvervsakademiets største rum er kantinen, der udover at bespise de studerende, også bruges til fællessamlinger. I kantinens ene ende er der monteret projektor / lærred løsning med neets betjeningspanel.

Om den leverede løsning udtaler Projektleder fra Erhvervsakademi Aarhus Casper Barrett Uggerholt:

”AV CENTER er en professionel løsningsorienteret samarbejdspartner, der formår at matche Erhvervsakademi Aarhus’ krav om ærlighed, kvalitet og service på et højt fagligt niveau”.

Få mere information

Download Erhvervsakademi Aarhus reference

Links

Læs mere om Erhvervsakademi Aarhus

Afsnit i artiklen

Vedligeholdelsesfrie projektorer
Projektorløsning til kantinen

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat