Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Dokk1

Århus har fået et nyt ikonisk byggeri på havnen, intet mindre end 30.000 kvadratmeter med moderne bibliotek, borgerservice og et underjordisk parkeringsanlæg udgør Dokk1.

AV CENTER har til Dokk1 været leverandør af professionelle AV løsninger herunder blandt andet skærmvægge, projektor- og skærmløsninger i mødelokaler, betjeningspaneler og installation af interaktivt gulv.

Mødelokaler til fri afbenyttelse

Dokk1 rummer en række mødelokaler som byens foreninger og borgere frit kan benytte. Mødelokalerne forefindes i flere forskellige størrelser. I de større mødelokaler er der installeret projektor og motorlærred med betjening via Cue touch betjeningspanel.

I de mindre mødelokaler er der installeret skærme med soundbar og betjening via Neets betjeningspanel.

Rampen – det moderne samlingssted

I den nordlige ende af Dokk1 skyder en 20 m. bred og 100 m. lang letstigende rampe op. Med flere plateauer forbinder rampen stueetagen med 1. salen.

Rampen kan bruges til borgermøder, foredrag, valgdebatter eller i hverdagen som samlingssted for børnehaver og studiegrupper. Rampen er bestykket med Dokk1’ største lærred på over 5 meter. Til at skyde billede på lærredet bruges en lysstærk Panasonic projektor med hele 12.000 Ansilumen.

Rent lydmæssigt dækkes rampen af 6 Yamaha højttalere, der via et delaysystem fordeler lyden uden forsinkelse. Til højttalerinstallationen kan der tilsluttes almindelig lydkilde eller op til 4 trådløse Sennheiser mikrofoner.

Al betjening af udstyr på Rampen sker via Cue touch betjeningspanel.

Skærmvægge i forskellige størrelser og udformning

Rundt omkring i både borgerservice og biblioteket bliver man mødt af skærmvægge. Der er både 9 og 4 skærmsvægge samt en enkel hvor 4 skærme er placeret ved siden af hinanden. Skærmvæggene bliver brugt til at vise information om aktiviteter i huset samt som reklamesøjle for kommende aktiviteter.

Interaktivt gulv

På 1. salen er der i gangarealet mellem multirummet ”Æsken” og små spiserum installeret et interaktivt gulv hvor husets besøgende kan udfordre hinanden i en omgang fodbold og andre sjove spil. Det interaktive gulv drager naturligt børn og andre barnlige sjæle.

Mobile kampagnebutikker

I området ved borgerservice er der placeret flere mobile kampagnebutikker. Kampagnebutikkerne er stedet, hvor kommune eller foreninger kan reklamere for arrangementer og lignende. En stor del af kampagnebutikkerne er også udstyret med en skærm, hvor man kan vise videoer og præsentationer.

Central overvågning af udstyret

Al AV udstyr i mødelokaler og på rampen samt alle skærme og projektorer i bygningen overvåges centralt fra den tekniske afdeling og hvis et eller andet ikke virker, melder systemet arten af fejlen, samt hvor fejlen er opstået. Dette betyder, at Dokk1’ tekniske personale altid ved, hvad der virker og hvad der skal kigges på.

Om de leverede løsninger og samarbejdet med AV CENTER siger tekniskansvarlig Jannik Mulvad:

”Vi er meget tilfredse med den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER i Århus. AV CENTER har været en kompetent sparringspartner gennem hele forløbet med tilblivelsen af Dokk1”

Få mere information

Download Dokk1 reference

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat