Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Daugaard Pedersen

AV CENTER har til Daugaard Pedersens afdeling i Kolding leveret AV-løsninger til møde- og projektlokaler samt en interaktiv Clevertouch skærm monteret på en mobil stander, så den kan flyttes rundt efter behov.

Daugaard Pedersen har de sidste 30 år arbejdet indenfor ejendomsudlejning, ejendomsinvestering projektudvikling og totalentreprise.

Interaktivt projekt- og kontorlokale

Daugaard Pedersen har indrettet et kombineret projekt- og kontorlokale, hvor medarbejderne kan have deres normale arbejdsdag og samtidigt mulighed for at afholde projektmøder med bygherrer og underleverandører.

Vi har i lokalet monteret en 86” interaktiv Clevertouch touchskærm, der er indbygget i en træramme. Indbygningen giver et eksklusivt look, der passer perfekt til lokalets indretning med træakustikpaneler i loftet og massivt egetræs højbord. Væggene i lokalet er beklædt med Equitone, der er fibercementplader, der har en synlig rå og ubehandlet struktur. Højttalerløsningen i lokalet består af 4 stk. Genelec 4030 aktive højttalere. Både højttalere og højttalerbeslag er specialmalede i samme RAL-farve som Equitone-pladerne. Via et simpelt betjeningspanel kan brugeren vælge kilde og skrue op og ned for volumen.

Mødelokale med 2 interaktive Clevertouch touchskærme

På modsatte side af gangen finder man et større mødelokale, hvortil vi har leveret 2 stk. 75” interaktive Clevertouch touchskærme. Også i dette lokale er skærmene indbygget i en træramme.

Om baggrunden for at vælge 2 interaktive touchskærme siger ingeniør og projektleder Nis Skeem Blicher "når vi holder projektmøder er det rart, at man kan have tegninger mv. på den ene skærm og mulighed for at skrive noter mv. på en anden skærm. Ved projekter i flere plan er det også en fordel, at man kan have de forskellige plan synlige på samme tid og i stort format".

Alle de forskellige interaktive Clevertouch touchskærme kan tilgås trådløst via Clevershare, hvor man, når man har skrevet koden, der vises på skærmen, kan dele sit indhold trådløst.

Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER siger Nis Skeem Blicher "Vi har gennem flere år brugt AV CENTER og er glade for samarbejdet og den rådgivning vi har fået i forbindelse med AV-løsningerne til vores kontor i Kolding."

Kontakt os

Har du brug for inspiration til møde- og/eller projektlokalerne i din virksomhed, så giv os et kald eller kontakt os via formularen nedenfor.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat