Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

DANVA

Til hovedkontoret ”Vandhuset” i Skanderborg har AV CENTER Aarhus hjulpet med en opgradering af AV-løsningerne i auditorie, møde- og kursuslokaler hos DANVA.

Afsnit i artiklen

DANVA er interesseorganisationen for alle, der arbejder professionelt med vand og spildevand. Foreningen er en selvstændig nonprofit forening, finansieret af organisationens medlemmer. 

Auditorie med maksimalt lysindfald

Hos DANVA har man et auditorie med plads til knap 100 siddende gæster. Den ene side af auditoriet et én stor glasvæg vendt mod øst, og dermed også morgen- og formiddagssol. Tidligere var der installeret en projektorløsning, der krævede, at man mørklagde auditoriet ved brug.   

LED-storskærmen er med sin lysstyrke ikke udfordret af lysindfaldet fra vinduerne.
1 af 6

DANVA havde et ønske om at opgradere billede-løsningen i auditoriet og vi har derfor installeret en 176” og 3,6 meter bred Samsung LED-storskærmsløsning. Lysindfaldet er stadig meget kraftigt, men nu behøver man faktisk ikke mørklægge auditoriet for at se, hvad der er på skærmen.

I forbindelse med installationen af Samsung LED-storskærmen har vi også opgraderet signaldistribution, kamera, Sennheiser mikrofonløsning og rumstyring. Slutteligt er der installeret en preview-monitor, så oplægsholderen kan følge med i, hvad der er på LED-storskærmen uden at skulle vende sig om.

Mødelokaler til online videomøder

Som alle andre virksomheder afholdes flere og flere møder online. For at imødekomme dette er der i bestyrelseslokalet installeret en Poly G85T Microsoft Teams Rooms løsning med touch-betjeningspanel, 84” Philips skærm, 2 stk. Shure MXA710 loftsmikrofoner og 3 hvide Shure indbygningshøjttalere med netværksopkobling. For trådløs deling af indhold til lokalets skærm er der installeret en Barco ClickShare løsning. 

Mødelokale med Poly G85T og Barco ClickShare
1 af 6

Poly G85T løsningen udmærker sig ved at have 3 kameraer. 2 PTZ-kameraer med 12x zoom sørger for close-up billeder af dem der taler og kameraet i midten laver oversigtsbillede.

1 af 6

De mindre mødelokaler er lavet som Bring Your Own Device løsninger, hvor brugerne afholder online videomøder fra deres enheder – men bruger mødelokalets skærm, højttalere og mikrofoner i stedet for enhedens. I det ene af mødelokalerne har vi installeret en Vaddio online videomøde løsning med hvidt kamera og to hvide mikrofoner nedhængt fra loftet. Tillige er der installeret 75” Sony skærm og hvide Genelec højttalere. Når mødedeltageren kommer ind i lokalet, skal man blot indsættes et USB-kabel i sin enhed, og så er man klar til at afholde online videomøder.

Fleksible kursuslokaler

I ”Vandhuset” finder man også to store kursuslokaler, der kan bruges hver for sig eller slås sammen til et stort. I hvert lokale er der installeret 98” Samsung skærm og Barco ClickShare for trådløs deling af indhold til skærmene. Bagerst i lokalet er der installeret tracking-kamera fra Arec, der følger personen der holder oplæg. For at få den bedste mikrofonoplevelse er der installeret Shure MXA910 loftsmikrofoner i loftet.

1 af 6

Al betjening af AV-udstyret sker via et Crestron betjeningspanel på væggen. En smart feature er, at man på betjeningspanelets skærm kan se et preview-billede fra kameraet, så oplægsholderen kan se alt hvad kameraet filmer.

Når lokalerne er delt, fungerer de som to separate rum og når de sammenlægges, kan man få vist det samme indhold på begge skærme.

Kursuslokale med mulighed for inddeling
1 af 6
Vi har samarbejdet med AV CENTER Aarhus i flere år, så det var naturligt at få deres råd og vejledning inden vi skulle opgradere løsningerne i vores lokaler.
Flemming Brandstrup DANVA

Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER siger Flemming Brandstrup fra DANVA ”Vi har samarbejdet med AV CENTER Aarhus i flere år, så det var naturligt at få deres råd og vejledning inden vi skulle opgradere løsningerne i vores lokaler. Vi har fået en løsning til online videomøder, der sikrer, at vi er gearet til fremtidens nye mødeform. Tak til Anders for vejledning og til teknikerteamet for en flot installation”.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat