Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Copenhagen International School

Helt ud til havnekanten i Nordhavnen ligger det helt ny opførte Nordhavn Campus, der huser Copenhagen International School (CIS). CIS er Københavns største skole med plads til 1.200 elever i aldersgruppen 3-19 år. AV CENTER har til CIS været total leverandør af professionelle AV løsninger og AV udstyr til alle lokaler.

Nordhavn Campus er bygget som 4 mindre delskoler (Primary, Early, Middle og High School), der alle er bygget ovenpå basen, der rummer fællesaktiviteter som sportsfaciliteter, kantine og bibliotek. Oven på basen er der også en stor fælles tagterrasse, der fungerer som skolegård.

Rådgivning

Vi har gennem flere år været leverandør til CIS og allerede tidligt i processen med opførelsen af Nordhavn Campus blev vi valgt som totalleverandør. Denne tidlige involvering har medvirket til, at vores projekt- og tekniske afdeling har kunnet rådgive og vejlede til, hvordan CIS fik den bedste og mest integrerede AV løsning.

Interaktiv undervisning med Clevertouch

Alle undervisningslokaler har forskellige størrelser og med vinduespartier på to af siderne. Dette giver lyse undervisningslokaler med masse af dagslys. I alle undervisningslokaler er der installeret interaktive 84” Clevertouch Pro touchskærme, der sikrer medlevende og involverende undervisning og uanset undervisningslokalets lysindfald er der altid knivskarpe billeder på skærmen. Ligeledes er der i alle undervisnings- og mødelokaler installeret Lintex whiteboard tavler.

Trådløs overførsel med Clevershare

For at mindske antallet af tilslutningskabler i undervisningslokalerne er der i samarbejde med Clevertouch skærmene installeret Clevershare til trådløs overførsel af billede og lyd fra PC.

Undervisning i brug af udstyret

AV CENTERs undervisningsafdeling AV KURSUS har sammensat et udervisningsforløb for alle skolens lærere, så alle var klædt på til at benytte touchskærmene og de forskellige apps der bruges til skolebrug.

Infoskærme sikrer højt informationsniveau 

Fordelt på CIS er der installeret 90 stk. 4K Sony infoskærme. Infoskærmene bruges til at informere eleverne om aktiviteter og praktisk info. Alle infoskærmene opdateres via et webbaseret CMS der sikrer, at indholdet altid er opdateret.

BOSE højttalerløsning og Sennheiser mikrofonløsning i sportshaller og kantine 

I alle fællesområder er der installeret højttalere fra BOSE. I sportshallerne er de installeret i loftet og i kantinen er der installeret MA12 søjlehøjttalere. Alle BOSE højttalerinstallationer er lavet på baggrund af BOSE Modeler beregninger, således at højttalerne er placeret der, hvor der opnås størst taleforståelighed samt ens dækning af lyden. Til fællesområderne er der også leveret Sennheisers populære EW G3 trådløse mikrofoner, med tilhørende bordladere for genopladning, så mikrofonerne altid er klar til brug. Ydermere er der installeret Sennheiser antennedistribution, som sikrer et sikkert og fleksibelt brug i de rum, som mikrofonerne anvendes i. 

Panasonic laserprojektorer og Barco Clickshare i kantine og sportshaller

I kantine og sportshaller er der installeret Panasonic laserprojektorer og store motorlærreder. Kantinen bruges som samlingssal og dannede rammen for den store åbning, der blandt andet havde deltagelse af Prinsesse Benedikte og Københavns overborgmester Frank Jensen. Der er installeret Barco Clickshare, så oplægsholdere nemt, hurtigt og trådløst kan dele indhold fra PC eller Mac til de store lærreder.

Nem og brugervenlig betjening med Crestron betjeningssystemer

I kantinen og de større sportshaller er der installeret Crestron betjeningssystemer med trådløse betjeningspaneler. Via de trådløse betjeningspaneler kan brugerne betjene AV udstyret på en nem og intuitiv måde.

Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER siger Brian Lockwood, Educational Technology Director:

“Det har været en stor og kompleks opgave at indrette vores nye skole, kantine og sportshaller med professionelt AV udstyr og over 100 klasselokaler med interaktive touchskærme. AV CENTER har fra et tidligt stadie været valgt som leverandør og rådgiver - det har helt sikkert hjulpet processen. Denne tidlige involvering har givet AV CENTER mulighed for at lave løsninger, der imødekommer kravene fra både arkitekterne og os som daglige brugere. Vi er meget tilfredse med de leverede løsninger og samarbejdet med AV CENTERs forskellige teams har været med til, at vi i dag står med en ny skole, som vi er meget stolte af” 

Se video om løsningen til CIS

Kontakt os

Har du også brug for råd og vejledning til AV-løsningen på din skole, eller ønsker du at prøve nogle af løsningerne selv, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv via nedenstående kontaktformular.

Få mere information

Download Copenhagen International School referencen

Links

Læs mere om Copenhagen International School

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat