Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Comwell Hotel Borupgaard

Comwell Hotel Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland. Hotellet er et smagfuldt mix af stilfulde herregårdsomgivelser og moderne bygninger. Vi har leveret en omfattende AV løsning med blandt andet hotel tv på samtlige værelser og en opgradering af AV udstyret i konferenceafdelingen.

Afsnit i artiklen
Vi valgte AV CENTER, og vi er ovenud tilfredse med vores valg. Der er styr på produktet og man kan altid få hjælp hvis man har brug for det.
Fabio Messina Hotelchef, Comwell Hotel Borupgaard

Konferenceafdelingens største sale er opgraderet med henholdsvis 16.000 og 8.500 Ansilumens Panasonic projektorer. De mindre mødelokaler er opgraderet med Sony laser projektorer. Laser projektorerne fra Sony er valgt, da deres drifts- og vedligeholdelsesomkostninger er meget lave og derudover får du konstant høj lysstyrke gennem hele projektorens levetid.

Konferenceafdelingens højttaler- og mikrofoninstallation er også blevet opdateret med JBL søjlehøjttalere og et trådløst Sennheiser mikrofonsystem.

Konferencesal på hotellet.
1 af 6

Al udsyr i konferenceafdelingen betjenes fra Crestron touchbetjeningspaneler. Hotellets tekniske afdeling kan også via iPad betjene lokalernes udstyr uanset hvor i huset man måtte befinde sig. For hurtigt at kunne hjælpe, har AV CENTERs tekniske afdeling også fjern adgang til Crestron betjeningssystemet, dette sikrer, at eventuelle tekniske problemer hurtigt kan afhjælpes.

Touchbejteningspanel til nem betjening af AV-løsningen.
1 af 6

Samsung hotel tv

På alle værelser er der installeret 40” Samsung hotel TV. Samsung hotel tv’et er et speciel tv fremstillet til brug i hotelværelser, det er blandt andet muligt at lave velkomstskærm mv. til den enkelte gæst.

Hotelværelse med Hotel TV.
1 af 6

Til at styre alle skærmene bruges der en Samsung Lynk Reach Server, herfra kan der uploades firmware og TV kanaler til skærmene.

Afslapning i lobbyen

I hotellets lobby findes reception, bar, restaurant og et afslapningsområde, hvor der kan læses bøger og aviser. Gæsterne kan følge med i dagens nyheder på en 85” Samsung skærm som flot og elegant er integreret ind i en bogreol.

Afslapningsområde i lobbyen.
1 af 6

Om de leverede løsninger og samarbejdet med AV CENTER udtaler Hotelchef Fabio Messina:

"I en tid hvor teknisk udstyr i mødelokalerne er en af de vigtigste parametre for vores konference kunder, havde vi brug for en partner som kunne komme med en professionel løsning, som kunne tilfredsstille vores kunders behov. Vi valgte AV CENTER, og vi er ovenud tilfredse med vores valg. Der er styr på produktet og man kan altid få hjælp hvis man har brug for det."

Leverandør til hele Comwell kæden

AV CENTER har gennem flere år været leverandør til hele Comwell hotel kæden. Vi var eksempelvis udvalgt leverandør, da det ny opførte designhotel Comwell Aarhus skulle indrettes med professionelt AV udstyr.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat