Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter

Med fokus på både synliggørelse af FNs verdensmål og på at sørge for det optimale udbytte af de forskellige lokaler, har vi hjulpet Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter med den helt rigtige AV-løsning.

Afsnit i artiklen
Vi har samarbejdet med AV CENTER i Aarhus gennem mange år og vi føler os helt trygge ved deres rådgivning og ekspertise.
Johan From Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter

Bygholm Landbrugsskole og kursuscenter ved Horsens er en af landets største landbrugsskoler, og gennem de sidste 60 år har man uddannet unge mennesker inden for landbrug, natur og miljø samt efteruddannet landets landmænd, så de er bedre gearet til fremtidens udfordringer.

Vi har til landbrugsskolen og kursuscenteret leveret flere forskellige AV-løsninger gennem tiden, blandt andet interaktive løsninger til undervisningslokalerne, touchskærme til gruppelokaler, infoskærme og en imponerende LED storskærmsløsning i det store fælles kantineområde.

Synliggørelse af arbejdet med verdensmålene

Bygholm er en landbrugsskole og kursuscenter, der aktivt arbejder med miljø og klima - dels i deres undervisning af fremtidens landmænd, men lige så meget i virksomhedens værdigrundlag.

Synliggørelse af FNs verdensmål ved hjælp af touchskærm
1 af 6

Når man kommer ind ad hovedindgangen til Bygholm, bliver man mødt af en interaktiv infoskærm, der sammen med plancher på væggen fortæller om Bygholms arbejde med FNs verdensmål i hverdagen. Via den interaktive touchskærm fra Clevertouch kan man klikke sig ind på de forskellige verdensmål og se små videoer, der fortæller om arbejdet.

Interaktive løsninger i undervisningslokaler og touchskærme i grupperum

Undervisningslokalerne på Bygholm er udstyret med interaktive projektorløsninger, og i den gamle gymnastik-/samlingssal er der nu indrettet en række mindre grupperum, hvor der er installeret interaktive Clevertouch touchskærme.

Grupperum med touchskærme
1 af 6

Ved siden af grupperummene er der indrettet et fleksibelt multirum, som kan bruges til undervisning, foredrag eller andre samlinger. I multisalen har vi installeret en Panasonic laserprojektor med tilhørende motorlærred. Al betjening sker nemt via et Neets betjeningspanel.

Undervisningen i fuld gang på Bygholm
1 af 6

Kantine med imponerende LED-storskærm

Det helt store samlingssted på Bygholm er kantineområdet. Kantinen kan deles op i to med en foldevæg eller bruges som et stort lokale. Kantinens ene langside og endevæg består af gulv til loft vinduespartier, der åbner op mod naturen og har et imponerende lysindfald.

På endevæggen modsat glaspartiet har vi monteret en 6 m bred og 4 m høj Fuld HD LED storskærm med pixelpitch på 3,1 mm. Den lysstærke LED storskærm viser et knivskarpt billede, helt ugeneret af det kraftige lysindfald fra vinduerne. Derfor kan man nu bruge hele kantinen som et stort lokale, uden at man skal bekymre sig om, hvor vidt bagerste række kan se.

Bygholms imponerende AV-løsning i deres kantine.
1 af 6

I kantinen er der også installeret højttalere og et trådløst Sennheiser mikrofonsystem. Al betjening af udstyret i kantinen foregår via et Crestron-betjeningssystem med tilhørende touch-betjeningsskærme.

Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER siger Johan From fra Bygholm:

”Vi har samarbejdet med AV CENTER i Aarhus gennem mange år og vi føler os helt trygge ved deres rådgivning og ekspertise. Vi er et hus med mange forskellige brugere af udstyret. Derfor er det vigtigt at det er driftssikkert og brugervenligheden er i top, når det skal betjenes.”

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat