Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Brug Byen, Københavner! – En virtuel konference for de 65-årige Københavnere

I slutningen af 2020 blev AV CENTER kontaktet af administrationschef fra Røde Kors Hovedstaden Trine Steffensen, som skulle producere en digital konference for de 65-årige københavnere med fokus på at lette overgange fra at være erhvervsaktiv til et liv som pensionist.

Afsnit i artiklen

Efter planlægningsmøder, hvor ønsker og muligheder blev præsenteret, sammensatte vi en streamingløsning, hvor der bl.a. var mulighed for afstemninger for at øge interaktionen med deltagerne, der så med hjemmefra.

Styring af streamingarrangement set fra teknikerens stol
1 af 6

I midten af januar dannede Røde Kors’ Frivillighus på Østerbro rammer om den fysiske del af den virtuelle konference. Om samarbejdet og udviklingen af den virtuelle konference siger afdelingsleder ved AV CENTERs udlejningsafdeling i København Jørgen E. Steenberg ”vi havde et uformelt, konstruktivt og målrettet samarbejde med Trine og hendes team. Trine var meget velforberedt og havde en klar ide om, hvad Røde Kors gerne ville have og opnå med den virtuelle konference. Vi er glade for, at vi kunne levere en streamingløsning i en flot kulisse og med en høj grad af interaktion fra deltagerne”.

Streamingarrangement med lys og medkigskærme
1 af 6
Vi vil ikke tøve med at bruge AV CENTER igen, hvis vi skal afholde lignende arrangementer.
Trine Steffensen Røde Kors

Om samarbejdet og den leverede løsning siger Trine Steffensen ”Vi havde et ønske om at lave en virtuel konference, men havde ikke den store erfaring ud i det virtuelle. Vi følte os godt vejledt og rådgivet før konferencen og helt i trygge hænder under konferencen. Vi vil ikke tøve med at bruge AV CENTER igen, hvis vi skal afholde lignende arrangementer”.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat