Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Borgernes Hus Odense

Borgernes Hus er Odenses nye mødested. Her skabes fællesskaber på tværs af skel mellem kommune, private aktører, borgere, foreninger og frivillige.

Afsnit i artiklen

I Borgernes Hus finder du Hoved- og Musikbibliotek, Borgerservice, Center for Civilsamfund og Frivilligcenter Odense. Vi har til Borgernes Hus leveret en komplet AV løsning med blandt andet AV udstyr i mødelokaler, infoskærme og skærmvæg med 9 stk. 55” 4K skærme.

Skærmvæg i Borgernes Hus
1 af 6

Infoskærme og imponerende skærmvæg

Når man kommer ind i Borgernes Hus fra gadeplan mødes man af infoskærme, der blandt andet giver overblik over husets mødelokaler og via way-finding med pile er det nemt og hurtigt for husets brugere at finde ud af, hvor man skal gå hen.

Når man bevæger sig op af husets guldbelagte trappe møder man på 1. sal en skærmvæg med 9 stk. 55” skærme. Skærmene er fra Phillips og har en ultratynd ramme på kun 1,8 mm. Skærmvæggen bliver brugt som blikfang med reklame for husets kommende aktiviteter.

1 af 6

AV udstyr i mødelokaler

Flere steder i Borgernes Hus er der mødelokaler, der deles mellem husets beboere. Det største mødelokale findes i kælderen, og det kan deles op til to mødelokaler, hvis der er behov for det. I det store mødelokale er der installeret Sony projektorer, motorlærreder og trådløse Sennheiser mikrofoner. Al udstyret betjenes via Crestron betjeningspaneler.

Et af mødelokalerne i Borgernes Hus.
1 af 6

Scener i Hoved- og Musikbibliotek

I både Hoved- og Musikbibliotek er der små scener, hvor der kan være foredrag, forelæsninger og mindre koncerter. Til sceneområderne har vi installeret Sony projektorer, store motorlærreder, JBL højttalere og lamper til belysning af scenen.

Scene i Borgernes Hus
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat