Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Blixens

AV CENTER blev som vinder af AV-udbuddet valgt som leverandør af AV-løsninger til auditorie, ”Roof top” og møde- og konferencelokaler til Blixens i Århus.

Afsnit i artiklen

Blixens er Aarhus Kommunes nye kontorhus beliggende som nabo til Gjellerupparken og Bazar Vest i Brabrand. Det store kontorhus på hele 21.800 kvadratmeter, er tegnet af Arkitema Architects, og huser mere end 1000 medarbejdere fra kommunens Teknik og Miljø samt Beskæftigelsesforvaltning. Tillige finder man lokalpolitistation for Aarhus Vest, restaurant/Café og et kontorfællesskab for iværksættere. Den øverste etage kaldet ”Roof top” er et fleksibelt multirum med en overvældende udsigt, der giver indblik i den store forandring, som Gellerupparken gennemgår.

Mødelokaler placeret ud til fællesområde
1 af 6

Møde- og konferencelokaler

I Blixens finder man mange mødelokaler i flere forskellige størrelser. I mødelokalerne er der monteret Sony professionelle skærme i størrelser fra 43” tommer til 75”. I de mindste mødelokaler tænderne skærmene automatisk, når man tilslutter sin computer – og slukker selv igen, når computeren tages fra igen. I de mellemstore lokaler er der Neets betjeningspaneler og i de største mødelokaler Crestron betjeningspaneler.

Et af de mange mødelokaler i Blixens
1 af 6

Auditorie

I stueetagen finder man Blixens auditorie, der er bestykket med lysstærk Sony laserprojektor med 12.000 Ansilumen. Auditoriet, der kan huse 150 personer, bliver brugt til præsentationer og større fællesmøder. Lyddelen består af en JBL linearray system og trådløst Sennheiser mikrofonsystem.

Auditoriet med plads til 150 personer
1 af 6

"Roof top"

"Roof top" øverst oppe er et stort multirum, der kan inddeles efter behov. For at imødekomme dette er AV-installationen med billede og lyd lagt i fire zoner, så lokalerne enten kan bruges hver for sig eller som et stort. I hver zone er der et Crestron betjeningspanel, hvorfra udstyret kan betjenes. Da alle ydervægge i ”Roof top” er glas, har man et stort lysindfald, derfor er lokalerne bestykket med lysstærke Panasonic laserprojektorer med en lysstyrke på 8000 Ansilumen.

Projektorerne er installeret i lifte og skjult i loftet, når de ikke er i brug. Når de skal bruges, køres liftene ned sammen med de motoriserede lærreder fra Lissau.

1 af 6

AV over IP

Blixens auditorie og lokalerne på ”Roof top” er forbundet via en Crestron NVX AV over IP-løsning. Det betyder, at man via fiber kan sende billede og lyd fra auditoriet op til ”Roof top”, hvis man har et arrangement med mange tilhørere. Ligeledes kan man naturligvis sende billede og lyd fra ”Roof top” ned til auditoriet.

"Roof top" med stol-opstilling klar til præsentation
1 af 6

Om samarbejdet med AV CENTER siger Mads Bay fra Aarhus Kommune:

”Det har været et rart og konstruktivt samarbejde. Vi var jo flyttet ind i Blixens, da AV-installationen blev udført, men de har arbejdet selvstændigt og taget de hensyn, som de kunne til medarbejderne undervejs.”

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat