Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

AMR-stormøde

Da Fagbevægelsens Hovedorganisation skulle afholde arbejdsmiljøreference havde de brug for en visuel løsning, der både bragte fokus på budskabet og taleren. Løsningen kan du læse og se mere om nedenfor.

Afsnit i artiklen

I december 2019 afholdt Fagbevægelsens Hovedorganisation Danmarks største arbejdsmiljøkonference i Jyske Bank Arena og Odense Congress Center. De ca. 1.700 arbejdsmiljørepræsentanter fra forskellige brancher mødtes for at blive inspireret i arbejdet med at skabe et bedre arbejdsmiljø på landets arbejdspladser.

I den forbindelse var AV CENTERs udlejningsafdeling valgt som teknisk samarbejdspartner, leverandør af AV-løsning og ansvarlig for afvikling af konferencen.

Planlægningsfasen

I planlægningsfasen forud for konferencen lavede vores kreative afdeling 3D visualiseringer af, hvordan løsningen ville se ud i Jyske Bank Arena og efter få tilretninger blev løsningen godkendt.

3D-tegningerne er en god måde at få et indtryk af løsningen, inden den er opsat og giver netop mulighed for at få tilrettet og løst problemstillinger virtuelt, før de bliver en fysisk problemstilling.
1 af 6

Løsningen

Den store konference med hovedscene i Jyske Bank Arena bestod blandt andet af:

  • Meyer Sound PA
  • 18 x 5 meter bredt lærred
  • 2 x 20.000 ansilumens Panasonic laserprojektorer
  • Dekorationsbelysning på borde og tribuner
  • Scenebelysning
  • Trådløst Sennheiser mikrofonsystem
  • Kameraproduktion
1 af 6

Foruden den store konference med hovedscene var der break-out lokaler i det tilstødende Odense Congress Center. Her leverede vi mindre lydanlæg, projektor og lærred løsning samt trådløse Sennheiser mikrofoner.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat