Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Aarsleff

Den danske entreprenørkoncern Aarsleff har samlet 350 medarbejdere i et nyt hovedkontor i Aarhus. Det moderne kontorbyggeri har flot arkitektur, højt til loftet og udsigt over byen. AV CENTER har til det nye hovedkvarter været total-leverandør af AV løsninger.

Afsnit i artiklen

Informativ infoskærmsvæg i kantinen

I kantinen, hvor der er store gulv til loft vinduespartier, er der installeret 2 stk. 9-skærmsvægge. Skærmvæggene er smagfuldt integreret med kantinens møblement og vægdekorationer og passer perfekt ind i kantinens look med rå betonvægge. Skærmvæggene bruges til at dele information til de ansatte og til visning af præsentationer ved stormøder.

Skærmvæg i kantinen hos Aarsleff.
1 af 6

I kantinen er der i loftet installeret kamera, der er tilsluttet Skype for Business, så stormøder i kantinen kan distribueres ud til folk, der ikke er tilstede. Ligeledes i loftet er der installeret 40 stk. Bose indbygningshøjttalere.

Loftsmonteret kamera.
1 af 6

Interaktive grupperum

Arbejdsformen hos Aarsleff er meget projekt- og gruppebaseret. For at imøde-komme dette er der indrettet en række projektrum, hvor de ansatte der er allokeret til et givent projekt kan sidde og arbejde sammen. Projektrummene er fleksibelt indrettet, så man kan flytte rundt på møblerne. I alle projektrum er der interaktive Clevertouch touchskærme, der er monteret på mobile standere, så de kan flyttes rundt efter behov.

Grupperum med touchskærm på mobilstander.
1 af 6

Møderum med digital trådløs billedoverførsel

En række af domicilets møderum er indrettet med loungemøbler til afholdelse af møder i mere afslappede rammer. I disse lokaler er der monteret 75” Sony skærme nedhængt fra loftet. Alle skærmene er monteret med bagsiden ud mod gangarealer og op mod en glasvæg.

Afslappende omgivelser i mødelokalet.
1 af 6

For at mindske antallet af tilslutningskabler er der i en lang række af mødelokalerne installeret Barco ClickShare til trådløs overførsel af billede fra mødedeltagernes pc’er og til mødelokalernes skærme.

Knivskarpt billede uanset lysforhold

I stueplanets største mødelokale er der installeret en 4-skærmsvæg, der sikrer, at man kan holde møder og se det viste indhold uanset lysforholdene, da mødelokalet har meget lysindfald fra store vinduespartier.

4-skærmsvæg i mødelokalet.
1 af 6

AskCody mødebookingskærme

I et stort hus med mange medarbejdere, og hvor der afholdes mange møder, er det vigtigt med et mødelokale bookingsystem. Til Aarsleff er der valgt en løsning fra danske AskCody.

Løsningen arbejder sammen med Aarsleff’ Microsoft Outlook kalendersystem og er derfor altid opdateret. På små skærme foran mødelokalerne vises information om mødelokalets brug, og det er også muligt at afslutte og booke møder direkte på skærmene.

Mødebookingskærmen ved døren til mødelokalet.
1 af 6

Videomøder

Aarsleff afholder en stor del af deres møder som videomøder, derfor er der i en række mødelokaler installeret Cisco videokonferenceudstyr. I andre mødelokaler er der udstyr, så der kan afholdes Skype for Business møder.

Endnu et mødelokale med loftsmonteret skærm.
1 af 6

Nem betjening lige ved hånden med Crestron betjeningspaneler og Neets EasyConnect

kantinen er der installeret Crestron betjeningspaneler for nem og intuitiv betjening af AV udstyret. I andre møde-lokaler er der i mødebordene integreret Neets EasyConnect bordbrønd med tilslutningskabler, strøm og Neets betjeningspanel for nem og hurtig betjening af AV udstyret.

1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat