Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Aarhus Tech

Aarhus Tech udbyder Erhvervsuddannelser, Teknisk Gymnasium, Akademiuddannelser og voksen- og efteruddannelser og har 3.700 årselever og 625 medarbejdere fordelt på flere forskellige adresser i Århus. AV CENTER har gennem flere år været leverandør af professionelt AV udstyr til alle afdelinger af Aarhus Tech.

Afsnit i artiklen

En stor del af undervisningslokalerne på Aarhus Tech er udstyret med interaktive Epson projektorer, højttalere, Neets betjeningspanel for let betjening og multitilslutningsboks for nem og hurtig tilslutning af computer.

Samlingssalen Univers

I den store samlingssal Univers er der installeret lysstærk Panasonic projektor, motoriseret lærred, BOSE MA12 højttalere, Sennheiser mikrofonsystem samt Crestron 10" betjeningspanel. Samlingssalen er meget fleksibel og bruges til mange forskellige ting.

Den store samlingssal Univers med projektor, motorlærred samt søjlehøttalere.
1 af 6

Hvis der ikke er plads til alle foran det store lærred, kan de resterende sidde i samlingssalens lounge og følge med på en 80" skærm.

Lounge indrettet med 80" skærm.
1 af 6

Center for klip og stil

I center for klip og stil uddannes fremtidens frisører. I 12 undervisningslokaler er der installeret Epson interaktiv projektor på 4 meter bredt whiteboard. Det ekstra brede whiteboard giver underviserne ekstra plads til at skrive på whiteboardet samtidigt med, at den interaktive projektor er i brug. Al betjening i undervisningslokalerne sker via Neets betjeningspanel.

Et af de 12 undervisningslokaler på Aarhus Tech
1 af 6

I fællesrummet, hvor der afholdes modeshows og foredrag er der installeret lysstærk Sony projektor på motorlærred. Al betjening i fællesrummet sker via 7” Crestron betjeningspanel.

Fællesrum med endnu en projektorløsning.
1 af 6

Om de installerede løsninger og samarbejdet med AV CENTER siger IT-servicekoordinator fra Aarhus Tech Lena Møller:

"AV CENTER er en god og pålidelig leverandør. Deres rådgivning og vejledning inden vi købte var god og informativ og teknikerne der har installeret udstyret har udført et professionelt stykke arbejde. Vi er glade for samarbejdet med AV CENTER".

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat