Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Aarhus Havn

I begyndelsen af 2016 flyttede virksomheden Aarhus Havn til et nyt Havnecenter på Østhavnen i Aarhus. Havnecenteret indeholder både kontorer, kantine, værksteder, faciliteter til havnearbejdere, lagerfaciliteter og cafeteria. I tilknytning til havnecenteret bliver der desuden opført en gate - i alt ca. 13.000 m2 fordelt på 5 plan.

AV CENTER har til det nye Havnecenter leveret og installeret en komplet AV installation med blandt andet 9-skærms skærmvæg og Clevertouch touchskærme.

9-skærms skærmvæg

Havnecenterets hjerte er atriet, der strækker sig fra gulv og 5 etager op. Atriet bruges til dagligt som kantine men kan også bruges til stormøder, foredrag og lignende. Publikum kan enten sidde ved borde på gulvet eller på den imponerende trappe der fører op i bygningen .På én af bygningens bærende søjler er der monteret en 9-skærms skærmvæg med 9 stk. 55” Philips professionelle skærmvægsmonitorer.

Mødelokaler med professionelt udstyr

I alle Havnecenterets mødelokaler er der professionelt AV udstyr. Det største mødelokale er udstyret med projektor/lærred løsning, to mødelokaler er udstyret med 70” Clevertouch touchskærme og resten af mødelokalerne er udstyret med professionelle monitorer i størrelser fra 48” til 60” alt afhængig af lokalets størrelse.

Al styring af AV udstyret og blandt andet også lys og gardiner i mødelokaler sker via Neets betjeningspaneler på væggen.

Om valget af leverandør af AV udstyr og samarbejdet med AV CENTER siger Henrik Kløverpris, El-installatør, Bygning & Anlæg:

”I forbindelse med etableringen af Aarhus Havns Havnecenter var det havnens ønske at finde en kompetent leverandør. Vi valgte AV CENTER i Aarhus som leverandør, fordi de er lokale og fordi de har formået at finde frem til produkter, der dækker Aarhus havns behov. Installeringen af AV udstyr har været en løbende proces, hvor en del af det tilbudte er valgt fra og andet er kommet til. I hele forløbet har vi følt os godt rådgivet og vi har haft en god og afslappet dialog.”

Få mere information

Download Aarhus Havn reference

Links

Læs mere om Aarhus Havn

Afsnit i artiklen

9-skærms skærmvæg
Mødelokaler med professionelt udstyr

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat