Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Aalborg Håndbold

At gå til håndbold i Aalborg, skal være en særlig oplevelse. Derfor har vi hjulpet Aalborg Håndbold med lyd, showlys og LED storskærm.

Afsnit i artiklen

Aalborg Håndbold har siden klubbens etablering i 2011 været stærkt toneangivende i toppen af dansk herrehåndbold.

Det at gå til håndbold i Aalborg, skal være en oplevelse i top – og det har vi nu i større grad mulighed for give vores trofaste publikum.
Jan Larsen Direktør, Aalborg Håndbold

Med udgangspunkt i hjemmebanen Sparekassen Danmark Arena i Gigantium, har holdet siden vundet danmarksmesterskabet seks gange og pokaltitlen to gange, ligesom holdet adskillige gange har deltaget i Champions League, og endda nåede finalen i 2021.

Arenaen kan i dag rumme 5.020 fans og de mange tilskuere er vant til at blive forkælet med håndbold fra øverste hylde.

Sparekassen Danmark Arena.
1 af 6

Samtidig er det at gå til håndbold i Aalborg blevet en totaloplevelse, hvor der stilles stadig større krav til lyd, lys og det installerede udstyr. Vi har derfor på det seneste opgraderet lydoplevelsen i arenaen med en ny CODA højttalerløsning. Ligeledes har vi udvidet showlys installationen, så der nu kan laves et ekstraordinært spektakulært indløbsshow ved kampstart.

Opgradering af lyd- og lysinstallationen.
1 af 6

Om opgraderingen af lyd og lysinstallationen siger direktør fra Aalborg Håndbold Jan Larsen ”når spillerne leverer i verdensklasse indenfor stregerne, er det også vigtigt, at vi udenfor stregerne leverer en kulisse i verdensklasse. Med opgraderingen af lyset og højttalerløsningen kan vi nu sætte den rette stemning ved indløb og når der scores. Det at gå til håndbold i Aalborg, skal være en oplevelse i top – og det har vi nu i større grad mulighed for give vores trofaste publikum”.

En anden stor del af det at drive en håndboldklub er facilitering og bespisning af sponsorer og VIP-gæster til hjemmekampene. Aalborg Håndbold har et stort setup i arenaens tilstødende haller, hvor der er flere hundrede til spisning forud for hjemmekampene.  Som del af optakten interviewes holdets træner og andre relevante personer. Til hallen hvor gæsterne bespises har vi derfor leveret en 10 m2 LED-skærm, der sikrer, at alle kan se, hvad der foregår på scenen. Da hallen også bruges til andre sportsaktiviteter, er LED-skærmen monteret i el-kraner, så den kan hæves og sænkes efter behov.

LED storskærm i VIP-området.
1 af 6

Leverancen af ny højttalerløsning, showlys-setup og LED-skærm til VIP-området sker i forlængelse af udskiftningen af LED-banderne langs banen i arenaen. En udskiftning, som AV CENTER også var ansvarlig for.

1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat