Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

AaB – Aalborg Portland Park

Nye LED-bander og LED storskærme og opgradering af AV-løsningerne i VIP-faciliteterne var opgaven på Aalborg Portland Park.

Afsnit i artiklen

Aalborg Portland Park er hjemmebane for Superligamandskabet fra AaB. En stor del af oplevelsen på stadion er selvfølgelig det, der sker på banen. 

Det var en kompleks leverance, hvor der skulle tages mange hensyn, men det blev håndteret perfekt af AV CENTER.
Thomas Bælum Direktør, AaB

Men for klubbens sponsorer og samarbejdspartnere har eksponering i TV og for publikum også en stor betydning. Vi har gennem mange år være samarbejdspartner og leverandør af AV-løsningerne til Aab og Aalborg Portland Park og da LED-banderne og LED-storskærmene stod for at skulle udskiftes, blev AV CENTER valgt som leverandør.

Installationen blev udført i Superligaens sommerpause, og mens aktiviteten på stadion var lav, benyttede vi også tiden til at opgradere AV-løsningerne i VIP-faciliteterne.

Udskiftning af LED-bander og LED-storskærme

De tidligere LED-bander og LED-storskærme havde efter mange års brug aftjent deres værnepligt og stod for udskiftning. Som tillæg til de eksisterende LED-bander og for at sikre endnu mere eksponering af sponsorer og samarbejdspartnere, er der også blevet tilføjet LED-bander på midterfrisen mellem de to tilskuerafsnit.

LED-banderne blev udskiftet og nye tilføjet til 2. niveau.
1 af 6

Alt i alt er der installeret 350 meter LED-bander. De to nye LED-storskærme måler 8 meter i bredden og 4 meter i højden og giver knivskarpe billeder, så alle på stadion kan følge med.

Også LED-storskærmene blev udskiftet og opgraderet.
1 af 6

Opgradering af AV-løsningerne i VIP-faciliteterne

For sponsorer og samarbejdspartnere er en stor del af det at gå til fodbold også at netværke. Dette sker både før, under og efter kampene i VIP-faciliteterne. Vi har opgraderet skærmløsningerne i de største lounges til 85” Sony skærme, så alle kan se og følge med i præsentationer mv.

1 af 6

Forbedring af oplevelsen i fanzonen

I området bag den ene endetribune, er der etableret en fanzone, hvor AaBs fans kan mødes før og efter hjemmekampene. I fanzonen er der opstillet en container, som kan åbnes op og bruges som scene. Vi har i containeren installeret JBL højttalere og mikrofonanlæg til både tale og musik.

Indretning af scene i container.
1 af 6

Om samarbejdet med AV CENTER siger Thomas Bælum, direktør for AaB:

"AV CENTER Aalborg har været sponsor i AaB i næsten 20 år, og gennem årene været en meget aktiv partner. Senest har vi opdateret stort set alt AV-udstyr på stadion. Det spænder fra skærme i lounges, til LED-bander og LED-storskærme på stadion. Det var en kompleks leverance, hvor der skulle tages mange hensyn, men det blev håndteret perfekt af AV CENTER. Vi er glade for samarbejdet, og håber det varer ved i mange år."

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat