Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

C SEED - Spektakulære foldbare skærme

Nogle gange kalder de eksklusive omgivelser på en løsning, der på sin helt egen måde udstråler samme eksklusivitet. Østrigske C SEEDs skærme og højttalere er indbegrebet af eksklusivitet, som utvivlsomt vil imponere.

Afsnit i artiklen

Er du på jagt efter en løsning der i den grad udstråler eksklusivitet, høj kvalitet og kan forsvinde helt i omgivelserne, så er C SEED måske en overvejelse værd.

I AV CENTER har vi indgået et samarbejde med den østrigske virksomhed. Nedenfor kan du se nogle udvalgte produkter fra C SEED, som kan give dig en ide om mulighederne. Vi rådgiver dig naturligvis gerne om både modelvalg, installation og service, som sikrer at din løsning både nu og i fremtiden skaber positiv opmærksomhed.

Kunst eller skærm?

Det lyder som en floskel men med C SEEDs model N1, kan man i dens standby-tilstand godt være foranlediget til at tro at det blot er kunstindretning. 

Men den aflange genstand lader sig rejse og folde ud, og snart åbenbarer en skærm i enten 103", 137" eller 165" sig for dig.

C SEED N1 spreder vingerne ud og viser hvor diskret og elegant en enorm skærm også kan være.

Skærmen har mulighed for at dreje 180 grader, og kan således nemt tilpasses den givne situation. Den er udstyret med 4K MicroLED, og lader heller ikke meget tilbage at ønske der.

Det elegante minimalistiske design gør, at den vil passe ind i både det klassiske såvel som det moderne. Da den har sin egen base, vil den modsat de andre indbygningsmodeller også kunne fungere i eksempelvis fredede bygninger og andre steder, hvor indbygning kan være en udfordring.

1 af 6

Lever i det skjulte

Udover førnævnte kunststykke er noget af det C SEED har specialiseret sig i, faktisk at skjule produktet når det ikke er i brug. Det gør sig gældende for både højttaler-løsninger såvel som skærm-løsninger.

Her ses C SEEDs M1 model, som skjules helt i gulvet. Tilsvarende model findes også til udendørs brug.

Skærmene fås i modeller der er velegnet til indendørs brug, og i modeller som kan modstå vejrets barske betingelser udenfor.

Denne mulighed for at skjule en stor skærm gør, at man kan bevare lokalets æstetiske kvaliteter uden at gå på kompromis med dets anvendelsesmuligheder.

C SEED M1 skærmen folder sig sammen og skjules i gulvet.
1 af 6

Som nævnt er det også en mulig løsning for højttalere, såvel ude som inde, 

Design i verdensklasse

C SEED har vundet flere af den prestigefyldte Red Dot Award, som er en tysk international designpris, der gives for særligt vellykkede designs.

Red Dot Design Award logo

C SEED har et samarbejde med Porsche Design Group, der har medvirket til udviklingen af flere modeller og ikke mindst haft en generel påvirkning af designet.

Så er der et ønske om, at vælge en AV-løsning fra allerøverste hylde, er C SEED utvivlsomt et godt bud.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat