AV-løsninger i restaurationsbranchen handler sjældent om at stjæle opmærksomheden. Tværtimod skal teknologien ofte understøtte atmosfæren diskret – uden at tage fokus fra mad, gæster og betjening.
Men når lyd, billede og betjening tænkes rigtigt ind, kan AV være med til at løfte oplevelsen markant – både for gæster og personale.
Behagelig baggrundsmusik
På både restauranter og caféer kan musikken medvirke til at skabe den helt rette stemning, som fungerer i samspil med maden. I langt de fleste tilfælde vil musikken dog blot være en passager der er med på bagsædet, da gæsterne primært skal kunne tale sammen og nyde maden, uden at føle sig overdøvet.
I samarbejde med dig finder vi de højttalere, som bedst løser netop denne opgave. Og skulle der alligevel være et behov for at musikken skal kunne bringes i fokus, kan vi naturligvis også løse dette.
Mange restauranter og caféer har også glæde af et udendørsareal til servering. Her er det ligeledes muligt at sørge for højttalere, som kan modstå vejr og vind. Læs mere om udendørs lyd her.
Zone-inddeling
Består restauranten af flere lokaler eller niveauer kan en zone-inddeling af ens lydområder være en oplagt og ikke mindst brugervenlig måde individuelt at kunne styre disse zoner på. På den måde vil du specifikt kunne styre fx lydniveau og lydkilde for hver enkelt zone.
At betjeningen er ukompliceret og intuitiv er naturligvis altid en tilstræbelse i vores løsninger, men i disse miljøer som er præget af højt arbejdstryk og spidsbelastninger, er det at betragte som en nødvendighed. Vi råder derfor altid til også at have fokus på denne del af løsningen, så betjeningen ikke bliver en stressfaktor i hverdagen.
Brug AV kreativt på dit spisested
Alle restauranter og caféer har hver deres identitet og specifikke målgruppe. For nogen kan det give mening at anvende skærme med et lavpraktisk formål som dagens menu, mens det vil være utænkeligt hos andre.
Til gengæld kan den kreative brug af AV, som viger bort fra det lavpraktiske, være et adspredende og anderledes element i en restaurant, som giver dine gæster en ekstraordinær oplevelse. Også på restauranter hvor man værner om det traditionelle, og ikke normalt ville tænke i disse baner.



Netop lyset kan være med til at sætte en stemning, og derfor også være en overvejelse værd. Der findes også eksempler på kreativ brug af projektion, hvor tilberedningstiden hos gæsterne fordrives med særligt tilpasset indhold, der projekteres på bordet, som du måske har set det fra halvberømte ’Le Petit Chef’. Så til trods for at vi ofte sørger for at bringe så lidt fokus på AV-løsningen som muligt i restauranter og caféer, er der altså også eksempler på det modsatte.
Kontakt os
Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.