Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Virtuel AV CENTER Julekalender 2020

Dagens låge

Så blev det endelig 1. december.

Åbn dagens låge


Se også vores julekampagner her.

Om AV CENTERs virtuelle julekalender

Covid-19 situationen og restriktionerne omkring forsamlingsforbud har betydet, at vi i år har aflyst vores traditionsrige julearrangementer i afdelingerne.

I stedet byder vi fra 1. december velkommen til Virtuel AV CENTER Julekalender 2020. På hver arbejdsdag fra 1. december til og med 24. december åbner vi kl. 10.00 en låge i vores virtuelle julekalender.

Bag hver låge gemmer der sig en video, hvor vi sammen med en leverandør præsenterer et spændende produkt eller løsning. Hver dag stiller vi et spørgsmål som relaterer sig til videoen, og har du lyst, kan du svare på spørgsmålet og deltage i konkurrencen. Vi trækker lod om flotte præmier, og for hvert spørgsmål du svarer på, får du også et lod i konkurrencen om den helt nye Sony PlayStation 5. Vinderen af hovedpræmien trækkes torsdag d. 24. december. Alle vindere får direkte besked.

Konkurrence med flotte præmier - vind en Sony PlayStation 5

Vi glæder os til, i samarbejde med vores leverandører, at præsentere en masse spændende produkter og løsninger til dig.

Tilmeld dig og få besked når en ny låge er klar

Udfyld nedenstående formular for at tilmelde dig vores virtuelle julekalender. Når du er tilmeldt, vil du på hver arbejdsdag kl. 10.00 modtage en mail med dagens video, som du kan se, når det passer dig.

Ja tak, jeg vil gerne deltage i AV CENTERs julekalender 2020, hvor jeg vil modtage mails om de løbende aktiviteter og konkurrencer.

 

AV CENTERS virtuelle julekalender præsenteres i samarbejde med Arec, B&O, Barco, Biamp, Bose, Clevertouch, EPOS, Epson, Lenovo, LG, Logitech, Nordisk Group, Panasonic, Pexip, Poly, Samsung, Sennheiser og Shure
Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat