Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Book et gratis akustik-tjek af dine kontor- og mødelokaler

Moderne kontorer og mødelokaler med minimalistisk indretning kan give akustiske udfordringer, hvor man har svært ved at koncentrere sig og høre, hvad der bliver sagt.

Hårde overflader og glaspartier øger efterklangstiden og påvirker lyden og støjniveauet i lokalet. Du vil heller ikke få det fulde udbytte af dit AV-udstyr, hvis lokalet har dårlige akustiske forhold.

Oplever du akustiske udfordringer i dine lokaler anbefaler vi, at du booker et gratis akustik-tjek. Ved et sådan tjek gennemgår vi dine lokaler og kommer med forslag til, hvordan akustikudfordringen bedst kan løses. Vi samarbejder med markedets førende leverandører og kan derfor altid tilbyde dig en løsning, der dækker dine behov og samtidigt passer ind i din indretning.

Står du foran et nybyggeri eller renovering af dine lokaler tilbyder vi ligeledes et gratis og uforpligtende møde, hvor vi kan rådgive om de forskellige muligheder og løsninger der er ift. at imødekomme akustiske udfordringer samt komme med input til hvordan I skaber de bedste forudsætninger for god lyd i mødelokalet.

Book akustik-tjek

Udfyld nedenstående formular så kontakter vi dig hurtigst muligt:

Afsnit i artiklen
Book akustik-tjek

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat