Kvindelig underviser ved interaktiv touchskærm i klasselokale foran elever

Interaktive løsninger til undervisningslokalet

Med en interaktiv løsning i undervisningslokalet får du mulighed for at lave en mere spændende og medlevende undervisning.

Vi er din komplette leverandør af interaktive løsninger til undervisningslokalet. Vi tilbyder blandt andet følgende løsninger

  • Interaktive touchskærme
  • Interaktive projektorer
  • Interaktive tavler
  • LeapFloor – Interaktivt gulv

Vi samarbejder med nogle af markedets bedste leverandører og kan derfor altid finde en løsning, der passer til dine behov, krav og ønsker.

Interaktive touchskærme

Med en interaktiv touchskærm får du en robust, flot og elegant løsning, hvor du får en monitorskærm med indbygget touchfunktionalitet. De interaktive touchskærme er professionelle skærme, der er bygget til at blive brugt. Glasoverfladen er specialbehandlet, så du får et hurtigt og præcist touch. Vi forhandler interaktive touchskærme med indbygget Android styresystem. Det betyder, at du kan bruge den interaktive touchskærm uden at have en PC tilsluttet. Du skal bare gå ind i lokalet, tænde for skærmen og så er du i gang. Vi forhandler interaktive touchskærme fra blandt andet Promethean og Clevertouch.

Interaktive projektorer

Den interaktive projektor omdanner en almindelig whiteboard tavle til en interaktiv tavle. Når du ikke bruger den interaktive projektor, kan du bruge whiteboardtavlen som normalt. Vi forhandler interaktive projektorer fra blandt andet Sony, Optoma og Epson.

Interaktive tavler

Den klassiske interaktive løsning med interaktiv tavle og projektor placeret tæt ved væggen oven over tavlen. Vi forhandler interaktive tavler fra blandt andet SMART Board, QOMO, IQ Board og Promethean.

Tilbehør

For at gøre den daglige brug af den interaktive tavle og interaktive touchskærm tilbyder vi et motoriseret hæve/sænkebeslag som sikrer, at du altid har den optimale arbejdshøjde. Med tavle eller touchskærme monteret på hæve/sænkebeslaget kan du hæve og sænke tavlen til den arbejdshøjde, der passer dig bedst. Kør tavlen op, hvis det er en voksen, der skal bruge den, og kør den ned, når de mindste elever fra indskolingen skal bruge den. Hvis du ønsker fuld fleksibilitet over din løsning kan løsningen monteres på et mobilt rullestativ som kan flyttes rundt efter behov. Hæve/sænkebeslaget kan monteres på både væg og mobilt rullestativ.

LeapFloor – interaktivt gulv

Det interaktive gulv LeapFloor kombinerer leg, læring, bevægelse og it i den daglige undervisning, uden at det kræver ekstra forberedelsestid for læreren. Lad eleverne fordybe sig i et finurligt og fascinerede univers af læring. LeapFloor henvender sig til indskolingen og består af aktiviteter til fagene: dansk, matematik og engelsk. Alle aktiviteter har forskellige niveauer og er udarbejdet på baggrund af Folkekolens Fælles Mål. LeapFloor kan bruges som en del af undervisningen, både for hele klassen, men også for enkelte eller små grupper af elever. Med LeapFloor er du sikker på, at alle elever får trænet de grundlæggende færdigheder i indskolingen og opbygget et solidt fagligt fundament.

Få mere information

Ønsker du mere information om de interaktive løsninger vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at besøge et af vores 5 showrooms. I vores showrooms kan du blandt andet se og prøve de forskellige interaktive løsninger vi tilbyder. Ring i forvejen, så har vi kaffen klar.

Referencer

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat