Infoskærme på trævæg ved svingdør

Infoskærmsløsninger

Med en infoskærmsløsning med skærme placeret rundt i virksomheden, hotellet eller uddannelsesinstitutionen får du mulighed for at dele din information hurtigt og effektivt med ansatte, gæster, kunder og kursister.

En digital infoskærmsløsning fra AV CENTER er meget fleksibel, og kan indeholde flere forskellige elementer. Vi tilbyder blandt andet:

  • Infoløsninger til virksomheder og uddannelsesinstitutioner 
  • Møderumsskærme
  • Wayfinding
  • Digital skiltning i butikker mv.
  • LED skiltning på stadions, facader mv.

Infoløsninger

En infoskærm i velkomstområdet byder gæsterne velkommen på en flot, funktionel og informativ måde. Samtidig kan du bruge skærmen til at formidle nyheder og brande virksomheden.
Du får mulighed for at kommunikere direkte med ansatte, gæster, kursister og andre, der har sin gang i bygningen. Du bestemmer selv layout og hvilket indhold, der skal vises på skærmene. Du kan vise internt indhold i kantinen og på gangarealer, og eksternt indhold der hvor gæster mv. befinder sig.

Møderumsskærme

Med møderumsskærme placeret uden for dine mødelokaler kan ansatte booke lokaler og se status på igangværende møder direkte på skærmen. Møderumsskærmene er forbundet med dit booking- og kalendersystem og er derfor altid opdateret. Hvis mødelokalets tekniske udstyr er i stykker, kan du fejlmelde direkte på skærmen, og dit tekniske personale vil blive notificeret via en e-mail.

Wayfinding

Når dine gæster kommer ind i bygningen, bliver de mødt af en opdateret infoskærm, der let og overskueligt fortæller dem til hvilket mødelokale de skal gå hen. Du kan vælge en løsning, hvor gæsten visuelt også bliver præsenteret for den korteste vej hen til mødelokalet. På plejehjem eller uddannelsesinstitutioner, hvor der ikke nødvendigvis er en reception, kan en opdateret infoskærm fortælle pårørende og gæster den nemmeste vej hen til beboeren eller kontoret.

Digital skiltning

Forbrugerundersøgelser har vist, at over halvdelen af alle købsbeslutninger bliver truffet i butikken. En effektiv måde, hvorpå købsbeslutningen kan påvirkes, er ved hjælp af digitale skilte placeret rundt omkring i butikken. Med digitale skilte får du mulighed for at kombinere tekst, billede, grafik, PowerPoint og video, hvilket giver dig en lang række muligheder for blandt andet at genbruge eksisterende reklamemateriale. Du har også mulighed for at implementere reklamemateriale fra dine leverandører. Digital skiltning i vindues- og indgangspartier er også et effektivt værktøj til markedsføring af din forretning. I vinduespartierne kan du i forretningens åbningstid vise aktuelle kampagner, og uden for åbningstid kan du vise information om åbningstider og kommende arrangementer mv.

LED skiltning 

LED skilte er mest kendt fra fodboldstadions og sportshaller, hvor de har afløst de statiske reklamebander, men LED skiltene kan bruges overalt, både indendørs og udendørs samt evt. som blikfang på din bygningsfacade. Er din virksomhed placeret ud til en trafikeret vej eller ligger din forretning på hovedgaden, er det oplagt, at bruge facaden til at profilere virksomheden på en dynamisk måde. Det er også muligt at indbygge LED skiltet i en pylon, så får du mulighed for at flytte din digitale markedsføring og branding af virksomheden helt ud til vejen.

Opdateres online

Den digitale infoløsning opdateres via internettet, så det eneste, der kræves for at kunne redigere og opdatere indholdet, er en pc med adgang til internettet. For dig som redaktør betyder det, at du kan sidde og opdatere skærmenes indhold uden at du fysisk behøver at være til stede på infoløsningens lokalitet.

En anden fordel er, at alle skærmene uanset lokalitet bliver opdateret samtidigt. Det er en stor fordel, hvis infoskærmene eksempelvis bruges til publicering af personaleinformation, lokaleinformation eller som digitalt prisskilt.

Skærm layout

Hvor mange skærme din infoløsning skal indeholde, bestemmer du selv. Der udarbejdes et layout til dine skærme, der 100 % skræddersyes efter dine ønsker og behov. I layoutet bestemmes det, hvilket indhold der skal vises hvor på skærmen.

Få mere information

Ønsker du mere information om infoskærmsløsninger, er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at besøge et af vores 5 showrooms. I vores showrooms kan du blandt andet se de forskellige infoskærmsløsninger vi tilbyder. Ring i forvejen, så har vi kaffen klar.

Referencer

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat