Livestream fra hvor som helst til hele verden – risikofri kommunikation

Har du behov for at kunne nå dit publikum/medarbejdere online uanset hvor de befinder sig. Der stilles ingen krav om hvorfra og fra hvilket device brugeren skal kunne følge online streamet. Kunne det ikke være interessant hvis bare teknikken virkede på trods af udfordringer med dårlig båndbredde og hardware, hvor brugeren ikke kan få mikrofon + webkamera til at virke?

AV CENTER præsenterer sammen med vores samarbejdspartner fra NNTV streamingløsninger, som gør det enkelt, sikkert og smart at streame i højeste kvalitet med fokus på videokvalitet, lydkvalitet og ikke mindst brugervenlighed.

Agenda

  • Præsentation af AV CENTER og NNTV
  • Hvorfor vælge AV CENTER som leverandør til din streamingløsning
  • Hvilke streamingløsninger kan vi tilbyde
  • Hvad med webinars og streaming – hænger det sammen?
  • Spørgsmål

Tidspunkt

Webinaret afholdes 16. april kl. 14-15.

Bemærk: Grundet sygdom er webinaret flyttet til den 21. april kl. 10-11.

Webinaret er afholdt - du kan se/gense webinaret ved at udfylde formularen nedenfor. Hold øje med avcenter.dk/webinar og/eller tilmeld dig vores nyhedsbrev samt følg os på LinkedIn og Facebook for at få information om kommende webinarer.

Se/gense webinaret

Ønsker du at se eller gense vores 'Livestream fra hvor som helst til hele verden – risikofri kommunikation'-webinar, så udfyld formularen nedenfor - så sender vi dig et link til optagelsen af webinaret.

Ja tak, jeg vil gerne modtage info om kommende webinars og andre gode tilbud.
Afsnit i artiklen
Agenda
Tidspunkt
Se/gense webinaret
Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat