Er du én af vores nye AV-tekniker elever i AV CENTER?

Vil du med på holdet i én virksomhed der sælger digitale løsninger og er i rivende udvikling? -og hvor du har mulighed for et spændende og varieret uddannelsesforløb, hvor din mening betyder noget for os!

Du bliver en del af en virksomhed, hvor fællesskab har stærke betydninger; i forhold til dig som person, dig og dine kolleger, dig og virksomheden, dig og kunden; kort sagt vi er optaget af din andel i at vi fortsat styrker vores fællesskab. 

Se hvad det at være AV-tekniker handler om i videoen nedenfor:


Om dig

  • Du bruger din digitale viden uden at tænke nærmere over det.
  • Du bruger de sociale medier, som en del af din hverdag.
  • Du ved du er til at regne med, når det gælder aftaler med dine relationer om det er dine kolleger/kunden/chefen.
  • Du trives uden for mange regler med frihed under ansvar - og glad for at få anerkendelse for din indsats.
  • Du trives i fællesskaber og uformelt miljø i hverdagen og på firmature.

Stærkt fagligt bagland

Du bliver en del af et hold af kolleger, der er passioneret med spidskompetencer indenfor lyd, lys, billede, installering og programmering, - og hvor vi ser digitale muligheder, som løsninger indenfor læring, forbedringer, effektiviseringer. Vi er optaget af, at forstå kundens behov, og formidle målrettede løsninger til vores forskellige kunder med den nyeste teknologi.

Vi kommer vidt omkring med vores løsninger på hoteller, konferencesteder, museer, uddannelsessteder, mødelokaler, hvor vores løsninger gør en forskel, og derfor er vores arbejdsdage meget varierede.

Vi er optaget af den nyeste teknologi og du bliver oplært i alt i det tekniske fag, og det kræver at du er nysgerrig på at tilegne dig viden, - og at du er fleksibel i forhold til opgaveløsninger, hvor vi har deadline med kunden, der skal bruge vores viden og løsninger.

Du vil derfor indgå i et fagligt stærkt team, hvor de sociale relationer betyder meget for os, og hvor vi spiller hinanden gode med vores forskelligheder, viden og hvor vi behandler hinanden ordentligt, -med respekt. Hverdagen betyder meget for os, at vi bruger vores faglighed, får ny viden og hvor vi har det sjovt!

Vi håber at du vil være en del af vores arbejdsplads, fordi du kan se dig selv og dine interesser i et match med vores specialer!

Vil du vide mere?

Om løn, arbejdstid, opstart af elevforløbet eller noget helt andet… så er du velkommen til at kontakte, HR Chef Carina Hauschildt på mail: cah@avcenter.dk eller ringe på: 6011 6613. 

Du sender din ansøgning til Carina på job@avcenter.dk, og du vælger selv hvilken form:

  • Videoansøgning; hvor du fortæller om dig selv, hvorfor du gerne vil arbejde som teknikerelev, og hvad du er optaget af, - og også gerne hvis du har erfaring fra skole/job.
  • Skriftlig ansøgning og CV på den almindelige facon.

”Vi er som en stor familie. For vi hjælper hinanden med de daglige opgaver og får altid en hyggelig snak, når vi mødes rundt omkring. Folk er glade for at være her, så du skal glæde dig til at starte.”

Links

Se mere om elevforløbet
Afsnit i artiklen
Om dig
Stærkt fagligt bagland
Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat