Vi søger endnu en dygtig udlejningstekniker i København

Vi har travlt og skal bruge endnu en super kollega.

Vi oplever en fortsat stigende tilgang af kunder med spændende opgaver. Derfor søger vi en tekniker mere, der kan styrke vores tilstedeværelse i markedet og sikre, at kunderne får de bedste løsninger.

Jobbet

Du skal indgå i en ”familie” som sammen håndterer alle de opgaver og løsninger som vores kunder ønsker vores hjælp til. Vi arbejder bredt i AV branchens traditionelle grene med både slutkunder og venuekunder. Vores kunder bruger os både på gulvtæpper, på beton og på græs. Vi løser opgaver som corporate møder, udendørs koncerter, messer og festivaler. Vi leverer også supplerende udstyr og bemanding til mange af Storkøbenhavns hoteller og venues. Så paletten er stor og variationen giver en god dynamik i hverdagen.

Din rolle

Du skal have erfaring fra AV udlejningsbranchen – gerne med videoafvikling som den store interesse. Vi arbejder med mange forskellige produkter som sikrer, at vi kan eksekvere kundernes præsentationer præcist og i højeste kvalitet. Vi benytter også videokonference og streaming i vores løsninger – så viden om disse områder vil kun gavne dine muligheder. Du vil også skulle afvikle lyd til møder samt i tæt samarbejde med vores tekniker gruppe håndtere tekniske løsninger til møder og events.

Din profil

Vi søger dig som har en solid erfaring fra vores branche – naturligvis teknisk men også i kundedialogen. Du har kendskab til bookingsystemer – meget gerne Easyjob som er hjertet i vores hverdag. Du skal have erfaring med – og lyst til – at sikre, at vi hver gang leverer en teknisk sikker og yder vores kunder den højeste service. Vi sætter en ære i, at det ikke er teknikken der er i fokus på vores eksekveringer – tryghed og diskretion er nøgleord. Du skal være nysgerrig på teknikken og have lyst til at udfordre både den og dig selv. Vi arbejder tæt sammen i vores team og det er derfor helt afgørende, at du fungerer heri. Derfor vil du møde flere af os ved en evt. ansættelsessamtale så vi er sikre på, at kemien er i top. Du skal have kørekort (B) samt tale flydende dansk og engelsk.

Vilkår og tiltrædelse

Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning.

Vi vil meget gerne have dig ombord så hurtigt som muligt og vil afholde ansættelsessamtaler løbende.

Der er ansøgningsfrist d. 31.01.2019. Din ansøgning skal sendes til HR Konsulent Carina Hauschildt på job@avcenter.dk.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Jørgen Steenberg på jst@avcenter.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Få mere information

Hent jobopslag for 'Udlejningstekniker i København' som pdf

Afsnit i artiklen

Jobbet
Din rolle
Din profil
Vilkår og tiltrædelse

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat