Teknisk Projektleder til Rental København

Vi har travlt og skal bruge endnu en super kollega.

Vi oplever en fortsat stigende tilgang af kunder med spændende opgaver. Derfor søger vi en projektleder mere der kan styrke vores team og sikre, at kunderne får de bedste løsninger.

Jobbet

Du skal indgå i et stærkt team som sammen håndterer alle de opgaver og løsninger som vores kunder ønsker vores hjælp til. Vi arbejder bredt i AV branchens traditionelle grene med både slutkunder og venuekunder. Vores kunder bruger os både på gulvtæpper, på beton og på græs. Vi løser opgaver som corporate møder, udendørs koncerter, messer og festivaler. Vi leverer også supplerende udstyr og bemanding til mange af Storkøbenhavns hoteller og venues. Så paletten er stor og variationen giver en god dynamik i hverdagen.

Din rolle

Du skal kunne styre større og mindre projekter fra kundens første henvendelse til selve eksekveringen. Vi tror på at en seriøs og tæt dialog med kunden giver det bedste resultat for begge parter. Du skal som udgangspunkt ikke betjene udstyr på opgaverne med mindre du har en særligt egnet profil og interesse i dette. Du vil skulle deltage i kundemøder, stå på vores stand under udstillinger og betjene vores kunder fra kontoret i Brøndby.

Din profil

Vi søger dig som har en årelang erfaring fra vores branche – gerne både teknisk men også i kundedialogen. Du skal have kendskab til bookingsystemer – meget gerne Easyjob som er hjertet i vores hverdag. Du skal have erfaring med – og lyst til – at afdække kundernes behov, omsætte det til teknik og tilbud og dermed sikre, at kunden får lige præcis den løsning som dækker deres behov. Vi arbejder tæt sammen i vores team og det er helt afgørende, at du fungerer heri. Derfor vil du møde flere af os ved en evt. ansættelsessamtale så vi er sikre på, at kemien er i top.

Vilkår og tiltrædelse

Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning.

Vi vil meget gerne have dig ombord så hurtigt som muligt og vil afholde ansættelsessamtaler løbende. Der er ansøgningsfrist d. 03.12.2018. Din ansøgning skal sendes til HR Konsulent Carina Hauschildt på job@avcenter.dk.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Jørgen Steenberg på jst@avcenter.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Få mere information

Download stillingsopslag for Teknisk Projektleder i København som pdf

Afsnit i artiklen

Jobbet
Din rolle
Din profil
Vilkår og tiltrædelse

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat