Polycom Studio monteret over skærm i mødelokale. Fire mødedeltagere i lokale samt en via videokonference.

Skab flere mødelokaler med Polycom Studio

Du kender helt sikkert til irritationen ved manglende mødelokaler, men det er der råd for.

Med Polycom Studio kan vi hurtigt hjælpe dig med at få skabt videokonference-faciliteter på kontorer og i mindre mødelokaler, som gør dig i stand til at gennemføre dit møde der. På den måde kan mødelokaler med nedprioriteret teknologi blive bragt på højde med øvrige mødelokaler, og kontorer der ikke har været gearet til videokonferencemøder, kan indgå som et nyt alternativ.

Hvad er Polycom Studio?

Polycom Studio er en ukompliceret alt-i-et løsning, hvor du får højttalere, mikrofon og kamera samlet i én enhed. Enheden kan monteres på væggen eller stå på et bord/hylde.

Se dem der taler

Kameraet i Polycom Studio fungerer på den måde, at det kan se gruppen af mennesker, og justerer billedet efter denne. På den måde opnår man fokus på mødedeltagerne, i stedet for at vise de tre tomme stole i venstre side.

Derudover kan Polycom Studio opfange hvem der taler, og zoome automatisk ind på den person når vedkommende taler, og zoome tilbage ud på gruppen når vedkommende er færdig. Du kan se hvordan det fungerer i videoen nedenfor:

 

Hør dem der taler 

Den gode lydkvalitet sikrer at du og de øvrige mødedeltagere hører, hvad der er blevet sagt. Uanset om man sidder til højre eller venstre.

Samtidig er der med Studio gjort anstrengelser for, at de lyde som ikke har relevans for mødet udelukkes. Åbning af slikpapir, tastatur- og museklik eller bladren i papirer, bliver så vidt muligt sorteret helt fra, så modtageren af lyden ikke skal kæmpe med det, mens vedkommende prøver at høre dit budskab.

Nem tilslutning

Polycom Studio tilsluttes via USB (plug-and-play), og rigtig mange gængse videokonference-platforme som Skype for Business, Microsoft Teams, Google Hangouts, GoToMeeting og flere andre understøttes ud af boksen. Det giver dig en løsning som bare fungerer, uden at du skal forholde dig til så meget.

Kontakt os

Om Polycom Studio er den ideelle løsning i dit lokale, kan afhænge af flere ting. Dét vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde ud af.

Så hvis du lyst til at få en demonstration af Polycom Studio og/eller en snak om din virksomheds løsning, så udfyld endelig formularen nedenfor.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat