Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Er I klar til flere videomøder?

Aflysning af møder og arrangementer har store direkte omkostninger, men også langsigtede omkostninger og konsekvenser for arrangøren og deltagere.

I kan gennemføre de fleste af jeres møder på video - interne såvel som eksterne møder. Selv større live-arrangementer med flere talere kan med succes afvikles som online videomøder, webinarer og streaming.

Lad AV CENTER hjælpe din virksomhed med at få succes med flere videomøder

Hvis I allerede i dag bruger kommunikationstjenester som Microsoft Teams, Google Hangouts, Cisco Webex, Zoom eller StarLeaf, så er vores kompetente folk klar til at brede det ud i flere mødelokaler.

Eller måske er jeres situation den, at I endnu ikke har kastet jer ud i videomøder, og har brug for rådgivning til den bedste løsning.

Nedenfor har vi samlet en række pakkeløsninger til at dække netop dit behov for online videomøder og til slut har vi medtaget en mobil løsning til at understøtte streaming/fjernundervisning, Alle kampagnepriser er gældende til og med 30. august.

Løsninger til online videomøder

Polycom X30 Situation

Til mødelokaler med 2-4 personer
Til dig som vil have et all-in-one produkt, til små lokaler op til 4 personer (løsningen kan via Pexip bl.a. sættes op til Zoom, Skype, Teams, Google Hangouts og Cisco Webex).

Pakken indeholder:

 • Poly Studio X30 videobar med touch controller (TC8)
  Videobaren er en plug and play, 4K alt i én videokonference løsning til mindre mødelokaler. Studio X30 video Baren er udstyret med sit eget operativsystem og Microsoft Teams, så der er ingen brug for ekstern laptop eller MAC for at starte møde. Enheden har indbygget trådløs skærmdeling og de indbyggede avancerede mikrofoner i soundbaren filtrerer unødvendigt støj ud af kommunikationen. Betjenes direkte på touchskærmen dvs. ingen fjernbetjeninger. Leveres inkl. 1 års Polycom Advantage garanti.
 • Pexip software (se video om Pexip her).

Samlet pris inkl. kampagnerabat: 13.795,- (ekskl. moms, levering og installation).

 

Til mødelokaler med 4-6 personer
Til dig som vil have et stabilt og brugervenligt system til online videomøder, som samtidig sikrer dig en af markedets mest sikre løsninger.

Starleaf Situation

Pakken indeholder:

 • StarLeaf Huddle med touchbetjeningspanel
 • C10 USB kamera
 • Pronto multi-tilslutningskabel
 • Bordmikrofon

Alt i en Videokonference pakke fra Starleaf med fuld HD webcam der tilbyder interaktion til alle kendte videoplatforme. Med enkel og overskuelig brugergrænseflade på touchpanelet, skal du blot trykke på én knap for at være i dit videokald – nemmere bliver det ikke. Med det nye Pronto præsentationskabel skal du blot tilslutte USB i PC og du deler dine præsentationer.
Leveres inkl. 1 års Starleaf garanti og 1 års Business endpoint subscription.

Samlet pris inkl. kampagnerabat og 1 års licens: 17.995,- (ekskl. moms, levering og installation).

 

Til mødelokaler med 6-10 personer
Til dig som vil have en løsning, hvor mødelokalet altid er klar til videomøder, uanset om du har din computer med eller ej.

Lenovo Situation

Pakken indeholder:

 • Lenovo ThinkSmart Hub 500
  En alt i en Teams eller Skype for Business videoenhed. Når du skal deltage i videomøde, er det blot et tryk på touchskærmens genkendelige brugerflade og du er i videomøde – enkelt og simpelt.
 • Poly Studio videobar
  Leverer krystalklar video, så du klart og tydelig kan se vedkommende du taler med, uden hakkende og uskarpe billeder, der forringer mødet. Studio har indbygget intelligent “Polycom Acoustic Fence and NoiseBlock”, hvilket betyder automatisk mute og fjernelse af distraherende baggrundsstøj og andre uønskede lyde.

Samlet pris inkl. kampagnerabat: 16.495,- (ekskl. moms, levering og installation).

 

Til hjemmearbejdspladsen:
Til dig som arbejder hjemmefra og vil sikre at lyd og billede er i god kvalitet.

Logitech Situation V2

Pakken indeholder:

 • Logitech BRIO webcam
  Førsteklasses 4K webcam der giver ultra skarpe billeder. Certificeret til Skype4Business og Teams – plug and play.
 • Logitech Zone Wireless
  Bluetooth headset med aktiv støjreduktion der filtrerer baggrundsstøjen fra. Dette lette og komfortable headset sikrer den helt rigtige pasform, perfekt til videomøder.

Samlet pris inkl. kampagnerabat: 1.995,- (ekskl. moms, levering og installation).

Se også flere af vores pakkeløsninger til hjemmekontoret her.

 

Mobil løsning til streaming/fjernundervisning

Til dig som har behov for at streame (og/eller optage) undervisning, møder, konferencer eller lignende. Du kan blandt andet streame til VideoTool, YouTube, FaceBook, LinkedIn og lignende.

Streaming

Pakken indeholder:

 • Full HD kamera
 • Arec all-in-one streaming- og optageenhed
 • Kamerastativ
 • Sennheiser headset-mikrofon
 • Transportkasse til mikrofon og streamingenhed

Enkel og simpel mobil streamingløsning med en af markedets førende producenter indenfor streaming udstyr. Opsæt det mobile kamera på stativ, tilslut din laptop til streamingenheden og tag det trådløse headset på og du er klar til at streame ud til dit publikum i fuld HD. Nemmere bliver det ikke at foretage fjernundervisning eller streaming af stormøder.

Samlet pris inkl. kampagnerabat: 39.995,- (ekskl. moms, levering og installation).

 

Få hjælp og rådgivning

Vi er klar til at rådgive og hjælpe jer med at finde netop den løsning, der løser jeres situation bedst og hurtigt. Ring til os eller skriv via nedenstående formular:

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat