Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Er det tid til at få opgraderet eller serviceret skolens AV-udstyr?

I denne tid, hvor skoler og institutioner ligger øde hen, og regering og kommuner opfordres til at fremskynde investeringer og renoveringsprojekter, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig. Udnyt at lokalerne nu står tomme, og vær klar igen når eleverne kommer retur.

Fra vores 5 lokale afdelinger tilbyder vi interaktive løsninger til skolens undervisnings- og mødelokaler, højttaler- og mikrofonløsninger til sportshallen og infoskærmsløsninger med skærme rundt på skolen.

Har du i denne periode brug for løsninger til at få dit budskab ud uden at samle folk fysisk, tilbyder vi både løsninger til fjernundervisning og streaming. Løsningerne er nemme at komme i gang med og i et prisleje, hvor alle kan være med. Kontakt dit lokale AV CENTER for råd og vejledning inden du bestiller.

Godkendt SKI leverandør

Gennem mange år har AV CENTER været godkendt leverandør til SKI Rammeaftalerne. Vi er med på SKI Rammeaftale 50.70 og underleverandør til SKI Rammeaftale 50.07.

Ski Logo

Kontakt dit lokale AV CENTER for mere info om Rammeaftalerne og hvilke produkter og ydelser du kan købe.

Interaktive løsninger

Vi tilbyder interaktive løsninger fra nogle af markedets bedste leverandører. Vi tilbyder blandt andet interaktive projektorløsninger fra Epson samt interaktive touchskærme fra i3, Promethean og Clevertouch.

Touchscreen Logos V2

Vi har stor erfaring i at arbejde med interaktive projektorer og interaktive touchskærme og da vi tilbyder et både bredt og dybt sortiment, kan vi altid finde en løsning, der passer til dine behov. Alle de interaktive løsninger vi tilbyder, kan købes på SKI Rammeaftalerne.

Online produktdemo

Er du i tvivl om hvilken løsning, der er den rigtige for din skole, står vi naturligvis klar til at guide og rådgive. Lige i øjeblikket kan vi ikke tilbyde gennemgang af de forskellige løsninger i vores showroom, men vores salgs- og undervisningsteams står klar til at lave online produktdemoer, hvor du ser de forskellige løsninger på et videomøde.

Service af eksisterende udstyr

Har du allerede en interaktiv løsning i undervisningslokalerne, der måske har nogle år på bagen, var det måske det rigtige tidspunkt at få den gennemgået og serviceret nu, så det er klart og funktionsdygtigt når eleverne kommer retur og udstyret skal i drift igen.

Vi arbejder sammen – hver for sig

Alt arbejde vi udfører hos dig, gør vi under sundhedsmyndighedernes anvisninger og tager alle forholdsregler for ikke at udbrede smitten. Kontakt dit lokale AV CENTER for at lægge en plan for udførelsen af arbejdet hos dig.

Få hjælp og rådgivning

Vi er klar til at rådgive og hjælpe jer med at finde netop den løsning, der løser jeres situation bedst og hurtigt. Ring til os eller skriv via nedenstående formular:

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat