Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Tilbehørsprodukter der fuldender mødelokalet

Få sat den sidste prik over i'et i mødelokalet med nogle af vores flotte tilbehørsprodukter.

Selv om meget er skjult, når man skaber det flotte mødelokale, så er der nogle ting som ikke giver mening at skjule. Nedenfor kan du se en række produkter, som medvirker til at give mødelokalet den sidste finish og æstetik, for netop de ting.

Barco ClickShare holder

Har du indrettet dit mødelokale med Barco ClickShare, giver det naturligvis mening at opbevare knap-donglen på bordet i mødelokalet. Som et alternativ til Barcos egen opbevaringsløsning har vi lavet en holder i egetræ, som en del af vores hel egen serie New Nordic.

Ledningholder

Få styr på ledningerne med en matchende ledningholder i samme New Nordic-serie som førnævnte holder til Barco ClickShare. Det ser rigtig godt ud i de sorte og hvide farver vi ofte indretter os med, men også på en rå betonvæg.

Bæredygtige whiteboards

En gang imellem kan det være rart med et konventionelt whiteboard, og her har vi også et godt bud, som vil gøre sig i mødelokalet. Udover at se flot ud med sin ramme i bambus, er tavleserien Earth fra Nordisk Group også lavet med stor fokus på bæredygtighed. Til eksempel bliver der via organisationen OneTreePlanted plantet minimum ét træ pr. produceret tavle.

ng-whiteboard-clg.jpg

Akustikpaneler

Hvis lokalet har dårlig akustik, kan dette løses med akustikpaneler. Akustikpanelerne fås i samme nordiske udtryk med trælameller i forskellige træsorter. Udover at forhindre at lyden kastes uhensigtsmæssigt tilbage i rummet og give en bedre akustik, giver det også lokalet et moderne udtryk.

Få et kreativt bud på AV-løsningen til dit mødelokale

Udover ovenstående udpluk af produkter, står vi naturligvis klar med masser af andre bud på en flot og æstetisk AV-løsning til dit mødelokale. Tag fat I os hvis du gerne vil have inspiration.

Ring til os eller skriv til os via nedenstående formular:

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat