Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Sennheiser TeamConnect Wireless

Det har aldrig været nemmere at oprette en telekonference med flere enheder. Sennheiser TeamConnect Wireless er det første bærbare konferencesystem til onlinemøder. Du får brugervenlighed, talrige forbindelsesmuligheder, hurtig opstilling, lyd i høj kvalitet og prisbelønnet design. Tilsammen gør det Unified Communications mere effektivt og brugbart i hverdagen.

Brugervenlighed - Effektivt og nemt

Sennheiser TeamConnect Wireless er en komplet lydløsning, lige til at sætte op og anvende. Systemet kan opstilles på mindre end et minut, så enhver bruger kan arrangere et onlinemøde for op til 12 eller 24 personer på et øjeblik – med professionel lyd og i ethvert lokale.

Konnektivitet er nøgleordet

Sennheiser TeamConnect Wireless opfylder alle Unified Communications-specifikationer til onlinemøder og har talrige forbindelsesmuligheder. Brugerne kan hurtigt forbinde sig fra enhver bærbar PC, smartphone eller tablet – trådløst via NFC/Bluetooth eller med kabel. Sennheiser TeamConnect Wireless understøtter flere samtidige audiokanaler, så det er også let at inkludere nye deltagere i et igangværende onlinemøde.

Den fleksibilitet, du har brug for

Sennheiser TeamConnect Wireless findes i forskellige versioner og har netop den fleksibilitet, du har behov for. Systemet fås i en udgave til dedikerede mødelokaler med stationær dock og 2 eller 4 satellitter (op til hhv. 12 og 24 deltagere). Herudover findes der en version til fleksible mødelokaler med bærbar dock og mulighed for op til 24 deltagere. Den robuste, elegante transportkuffert er samtidig oplader for de 4 satellitter. Det intuitive, berøringsfølsomme kontrolpanel af glas gør det let at organisere og styre onlinemøder i elegant stil.

 

Fordelene ved Sennheiser TeamConnect Wireless

Sennheiser TeamConnect Wireless leverer optimal taleforståelighed og lyd i topkvalitet og sikrer dermed mere effektive onlinemøder - og så ser systemet lige så godt og elegant ud, som det lyder.

Features

  • Onlinemøde-løsning for op til 24 deltagere
  • Til fleksible eller dedikerede mødelokaler
  • Forbind med enhver enhed (BYOD) – smartphone, tablet eller bærbar PC
  • Trådløs forbindelse via Bluetooth eller med USB eller jack-kabel
  • Understøtter flere samtidige audiokanaler
  • Optimal taleforståelighed sikrer effektive onlinemøder
  • Prisbelønnet design (reddot award 2016)

 

Se video om Sennheiser TeamConnect Wireless 

 

Vil du se og prøve Sennheiser TeamConnect Wireless?

Vil du høre mere om Sennheiser TeamConnect Wireless eller måske se og prøve systemet, er du velkommen til at kontakte dit lokale AV CENTER. Vi har demomodeller i alle vores showrooms, men da de kan være udlånt, er det en god ide at ringe i forvejen og lave en aftale.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat