Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Præsenter fra din smartphone, tablet eller computer

Uanset om du kommer med din iPhone, Android tablet, Macbook eller PC kan Wolfvisions Cynap Pure dechifrere inputtet og præsentere det på mødelokalets skærm.

For mange af os er vores smartphone (og tablet) et arbejdsredskab, som vi benytter i samspil med computeren. Derfor indeholder vores smartphones og tablets også en masse værdifuld viden, hvad enten det er billeder, noter taget på farten eller noget helt tredje, som kan være fordelagtigt at kunne dele og præsentere på et møde, på samme måde som vi gør det med en computer. Og lige præcis dette er Cynap Pures kerneydelse.

cynap-pure_business-meeting_46796915672_o.jpg

Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor vi i AV CENTER tænker, at Wolfvisions Cynap Pure kunne være interessant for din virksomhed.

Hvad er Cynap Pure?

Cynap Pure er en lille kvadratisk box på ca. 11 x 11 cm, som gør det muligt at dele indhold på skærmen i mødelokalet på tværs af platforme og enheder uden brug af kabler eller dongles. En sammenlignelig succeshistorie kunne eksempelvis være Googles meget udbredte Chromecast, men for Cynap Pures tilfælde med en bredere systemunderstøttelse og mere avanceret funktionalitet.

cynappure_devicetoscreen.jpg

Med en understøttelse af Windows, MacOS, Chrome OS, Android og iOS er du sikret at en meget stor procentdel af de devices folk benytter sig af, vil kunne anvende og skærmdele via Cynap Pure. Den form for system-understøttelse sikrer, at dine mødedeltageres valg af device ikke bliver en hæmsko.

Op til fire brugere samtidig

Når flere rundt om bordet har behov for at vise noget på skærmen, kan op til fire brugere deles om skærmen og hver især på samme tid vise relevant indhold. I den forbindelse er det værd at nævne at Cynap Pure understøtter 4K, og at det med en tilpas stor skærm faktisk kan fungere ret godt og være ganske produktivt, mod alternativet om at skiftes mellem at dele indhold på skærmen.

Se den og flere andre featues i videoen nedenfor:

Touchback

En anden feature vi gerne vil fremhæve er 'touchback'. Touchback dækker over muligheden for, at kunne bruge touch-inputtet fra skærmen i mødelokalet, og på den måde styre den tilsluttede computer derfra. På den måde kan du stå ved siden af mødelokalets skærm og præsentere, samtidig med at du via samme skærm kan navigere i det viste indhold fra din computer, uden at skulle tilbage til den. Det kræver naturligvis at både skærmen i mødelokalet samt computeren understøtter dette (pt. kun på Windows), men tag endelig fat i os, hvis du er i tvivl om mulighederne for dit eksisterende udstyr.

Vis indhold fra smartphone/tablet

Inddragelsen af din smartphone som en enhed du kan præsentere indhold fra, har faktisk flere perspektiver end man først tænker over. At kunne demonstrere (for eksempel apps eller hjemmesider) direkte fra smartphones og/eller tablets, har været efterlyst af mange og er det fortsat, fordi man er opmærksom på at mobilen er blevet manges foretrukne enhed til nettet. Til trods for dette er muligheden stadig relativt sjældent til stede i et normalt mødelokale, men det er der altså råd for.

Understøtter tilslutning til to netværk

Cynap Pure understøtter tilslutning til to samtidige netværk. Det har den praktiske at betydning, at i virksomheder hvor der er et internt netværk og et gæstenetværk (som det ofte ses), vil begge netværk kunne tilknyttes Cynap Pure, og såvel kunder som ansatte vil via den forbindelse de anvender kunne dele indhold.

Mere info

Hvis du kunne tænke dig at vide lidt mere om Cynap Pure og få en vurdering af, om løsningen kunne være attraktiv for din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver naturligvis også gerne en demonstration af både denne og andre løsninger, så vi sammen kan finde frem til den løsning, der passer bedst.

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Links

Læs mere om Wolfivision Cynap Pure

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat