Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Nem lydoverførsel med Sennheiser XS Wireless Digital

Med Sennheisers nye XS Wireless Digital er du helt ukompliceret og hurtigt i gang med trådløs overførsel af lyd.

Sennheiser XS Wireless Digital gør det nemmere for dig at få god lyd, uanset om du er ude at filme med et kamera, har en præsentation eller et foredrag eller måske afholder en intim koncert.

Sæt én XS Wireless Digital sende-enhed i din mikrofon/lydkilde og en modtage-enhed i din højttaler/kamera/forstærker og par begge enheder med et tryk på knappen. Derefter er du klar til trådløs overførsel af lyd i en afstand af op til 75 meter, uden nogle tekniske bekymringer.

Der kan som nævnt være mange formål, hvor denne nye løsning fra Sennheiser kan give mening, og derfor er der lavet nogle forskelligt sammensatte pakker, som er tilpasset det specifikke formål.

Nedenfor har vi prøvet at samle et par af eksempler til hvor XS Wireless Digital kommer til sin ret. Hvis du overvejer om det kunne være interessant i din virksomhed, så tøv ikke med at tage fat i os - så finder vi den helt rigtige løsning til dit behov.

Foredrag og præsentationer

Til et foredrag eller en præsentation på for eksempel en skole, et bibliotek eller i en kantine er XS Wireless Digital et oplagt bud.

XS Wireless Digital har en hel række forskellige tilslutningsmuligheder, så det er let for dig uanset om du kommer med en transportabel højttaler eller skal tilslutte til udstyr på stedet.

 

Videooptagelse

Hvad enten du har dit spejlreflekskamera over skulderen eller din smartphone i hånden, så får du en helt anden lydoplevelse, hvis du benytter en dedikeret mikrofon. Og netop dette har Sennheiser gjort rigtig nemt med XS Wireless Digital.

Tilslut blot en modtagerenhed til dit kamera/smartphone og par med en clips- eller håndholdt mikrofon. Derefter har du trådløs lyd med en lang rækkevidde og en batterilevetid på 5 timer. På den måde er det for eksempel muligt at optage en person, der bevæger sig eller bliver optaget på afstand, uden at det går ud over lydoptagelsen. Den trådløse løsning sikrer desuden, at udstyret ikke hæmmer videooptagelsen, og gør det ukompliceret for dig at få god lyd til den video. 

Koncert

Til mindre koncerter eller i øvelokalet kan XS Wireless Digital også give mening. XS Wireless Digital fungerer på den måde, at der kun kan tilknyttes én enhed pr. modtager samtidigt. Ønsker du at skifte til en anden lydkilde parrer du denne med din modtager i stedet, og den første lydkilde vil nu være inaktiv. Har du brug for flere samtidige lydkilder, skal du altså have én modtager pr. lydkilde.

Værd at vide

Som det fremgår får du med XS Wireless Digital et produkt som kan hjælpe dig i en række forskellige situationer. Batterilevetiden er op til 5 timer og kan nemt lades op med USB (til 50 % tager 1 time, fuld opladning 3 timer). Du kan i øvrigt vælge mellem flere forskellige tilslutningsmuligheder på både sender og modtager.

Hvis du har brug for yderligere specifikationer eller vil vide om Sennheiser XS Wireless Digital kunne være aktuelt i din situation, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os via nedenstående formular eller ring til os.

Kontakt os

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat