Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

UniForm - en nyhed fra danske Neets

Det skal være intuitivt og brugervenligt, og hvad kunne være nemmere end at trykke på en knap?

Neets' nyeste skud på stammen, Neets UniForm, er et panel med knapper som du kender det, men med et display i midten som gør din løsning fleksibel.

Dansk design

Neets har eksisteret siden 1999 og har gjort det til deres varemærke at levere blandt andet trykknap paneler, som gør det muligt at styre lyd, lys, projektor og hvad du ellers måtte have brug for. Samtidig har det været et kardinalpunkt at løsningen skal se ordentlig ud og basere sig på godt dansk design, som passer til vores eksisterende el-installationer i sit udtryk.

Designet fornægter sig heller ikke på Neets UniForm. UniForm er lavet så det kan tåle at blive set, og det giver god mening. For panelet skal placeres hvor det er mest tilgængeligt og ikke skjules i et hjørne bag et gardin.

E-ink display

I stedet for de printede angivelser af knappernes funktioner, er der i stedet placeret et 2,7" e-ink display i midten af panelet. Det er samme type display som kendes fra for eksempel Amazon Kindle og andre e-bogslæsere.

Udover at displayet stort set ikke bruger strøm, har det også den store fordel at det er let at udskifte symbolerne til de respektive knapper, hvis der bliver ændret i dit tekniske setup. Det er også muligt at indlæse egne symboler, så den hurtigst mulige genkendelighed sikres.

Neets UniForm bliver lanceret på AV-messen ISE 2019 i februar.

Vi er klar til at hjælpe dig

Hvis du er blevet nysgerrig på Neets' nye panel, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi har mange års erfaring med AV-løsninger, der såvel funktionelt som æstetisk lever op til de højeste forventninger.

Ring eller kontakt os via nedenstående kontaktformular.

Kontakt os

Links

Få mere information om Neets UniForm

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat